Порушення правил обгону призвело до трагедії

Поділитися

 

Два чоловіки загинуло та четверо травмованих такий наслідок автопригоди на 13 жовтня о 15 годині на ділянці дороги Тернопіль-Львів поблизу села Довжанка Тернопільського району.

Ніщо не зупинило водія автомобіля «УАЗ-3909» 44-річного тернополянина, який здійснював буксирування технічно несправного автомобіля «УАЗ-3962», розпочати обгін на дорозі з обмеженою оглядовістю. Грубе ігнорування дорожнього знаку «Обгін заборонено», суцільної лінії розмітки і автомобіль «УАЗ» розпочинає обганяти вантажівку, яка слідує в попутному напрямку. Виїзд на смугу зустрічного руху призводить до лобового зіткнення з автомобілем «Мерседес». Від удару, за свідченням очевидців, автомобіль «УАЗ-3909» відкинуло на декілька метрів на зад, а «Мерседес» та «УАЗ», який буксирувався, зупинилися за декілька десятків метрів в зелених насадженнях.

На місці події загинув 29-річний пасажир автомобіля «УАЗ-3909», його водій від отриманих травм помер в лікарні. Двоє інших пасажирів автомобіля «УАЗ», водій та пасажир «Мерседеса» з важкими травмами госпіталізовані.

Дана автопригода ще раз показала, що у дотримання Правил дорожнього руху дрібниць не має, а їх порушення призводить до трагедії.

 

 

 

Тернопільська «Свобода» пікетувала Тернопільську ОДА, обласні прокуратуру та міліцію

Увага! Розшукуються…красуні!!!!