Увага! Розшукуються…красуні!!!!

Поділитися

17 жовтня у нічному клубі «Party club» поважне журі обиратиме кращих з кращих серед  дівчат віком від 17 до 24 років. Кастинг проводитимуть заради визначення спочатку 20 претенденток, які гідні представляти наше місто у конкурсі краси “Міс Україна-2012”. Про наступний етап відбору організатори повідомлять згодом,проте вже зараз відомо – у ньому візьмуть участь уже відібрані дівчата, а також ті, котрі не пройшли першого разу, проте готові довести суддям, що гідні титулу найкрасивішої. На цьому остаточному етапі відберуть 18 красунь, серед яких оберуть єдину переможницю.

Регіональний директор національного комітету “Міс Україна” Володимир Заверуха розповідає, що приходячи на кастинг, дівчатам варто пам’ятати про самокритику і відповідати встановленим параметрам: «Зріст у них повинен бути не меншим ніж 172 сантиметри, вік 17-24 роки, приємна зовнішність та артистичні здібності».

Традиційним вже стала участь відомого професійного фотографа Олександра Криторчука у складі поважного журі, адже, хто як не він, розуміється на справжній вроді українських панянок.

Як зазначають організатори відбору, крім хорошого настою та цілеспрямованості, конкурсанткам варто захопити з собою на кастинг купальники, туфлі на високих підборах і одну фотокартку формату 3Х4. Крім того, дівчатам будуть запропоновані анкети, де вони вказуватимуть усі необхідні дані про себе, а також деталі, що підкреслюватимуть їхню індивідуальність та інтелект, якими неодмінно повинна володіти майбутня титулована красуня.

Лілія Куленич

Порушення правил обгону призвело до трагедії

Тож який він, Надал…і кому вірити?