Тернополяни проти Табачника

Поділитися

13 жовтня у Тернополі обласна організація «Молодіжного націоналістичного конгресу» має на меті провести акцію «Перепиши історію сам». Як повідомили організатори, дійство відбуватиметься на площі перед головним корпусом педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Метою акції є привернення уваги до переписування важливих фактів з історії України. Захід буде відбуватися у форматі театралізованого дійства. Взяти у ньому участь запрошують усіх небайдужих до історії, яку вивчатиме нове покоління. «На цю подію організатори запросили міністра освіти і науки, молоді та спорту України – Дмитра Табачника, який проведе майстер-клас з переписування історії», – зазначено у повідомленні. В обласній організації МНК наголошують, що свою подяку авторам «Переписаної історії» всі охочі зможуть висловити «традиційно» – за допомогою букета квітів.

Як визначається в статуті МНК, метою діяльності самої організації є задоволення та захист своїх законних соціальних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів української молоді, залучення молоді до активної участі в утвердженні та розбудові Української Самостійної Соборної Держави та створення передумов для всебічного розвитку всіх творчих сил Української Нації, сприяння вирішенню молодіжних проблем, допомога молоді в її самореалізації та суспільному становленні. Отож, ініціатори проекту запрошують небайдужу молодь долучитися до неформальної акції і підтримати учасників дійства не лише присутністю, але й власною активною участю.

Лілія Куленич

Тернопільські безробітні розчарувались в в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості?

Онкохворим діткам Тернополя збирають кошти