У Тернополі немає кому проводити екскурсії гостям єврочемпіонату?

Поділитися

 У зв’язку із підготовкою туристичних об’єктів області до прийому у наступному році екскурсантів – учасників та гостей фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу «Євро – 2012» виникає потреба у збільшенні кількості екскурсоводів (фахівців туристичного супроводу), та сучасними вимогами щодо надання якісних екскурсійних послуг, як у населених пунктах та на об’єктах показу і відвідування екскурсантами, так і надання дорожньої інформації під час слідування туристичних груп до об’єктів туристичної привабливості області.

Працюючи над вирішенням цього питання, управління з питань туризму облдержадміністрації спільно з інститутом туризму Федерації профспілок України організовують у м. Тернополі платні навчальні курси для підготовки фахівців туристичного супроводу (екскурсоводів). Початок роботи курсів – 22 жовтня 2011 року. Термін навчання 6 місяців.

Відповідно до «Положення про порядок видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу фахівцям туристичного супроводу» бажаючі навчатись на курсах для того, щоб в подальшому пройти акредитацію повинні мати копію диплома про освіту (повна вища або базова вища освіта. Після закінчення курсів видається сертифікат про фахову підготовку, повідомляє сайт ОДА.

Умови та оплата навчання  будуть оголошені після формування групи. Бажаючих здобути фахову освіту екскурсовода просимо звертатись в управління з питань туризму за тел. (0352)43 42 31 (Біловус Тетяна Петрівна) або в Обласний спортивно-туристський клуб за тел. (0352)252569 (Старичков Валерій Павлович).

Ймовірність десята. Рекордна!

На ювілейну річницю легалізації УГКЦ підготувала виставку