Звернення до архиєпископа Іова з УПЦ КП щодо посвяти масонів

Поділитися

Звернення патріарха Візантійського Католицького Патріархату Іллі до архиєпископа Іова з УПЦ КП про масонів
У неділю, 2 жовтня, у храмі Святого Івана Богослова в Тернополі Ви служити святу літургію…

Владико Іове!

В неділю 2.10.2011 року Ви служили Святу Літургію в храмі св. Івана Богослова в Тернополі. На Літургії були присутні т.зв. лицарі Міжнародного суверенного християнського лицарського ордену св. архистратига Михаїла. Після закінчення Літургії Ви виголосили проповідь, якою було розпочато посвячення кандидатів в т.зв. християнські лицарі. Після урочистої посвяти відбулося нагородження достойних осіб, включаючи Вас, високими нагородами.

Владико Іове, запитуємо Вас, чи Ви свідомі того, що цей т.зв. лицарський орден не має нічого спільного з Христом і християнством? Цей антиорден просовує духа антихриста і вшановує того самого антибога, що й напівтаємна  міжнародна організація масонів. Насправді йдеться про антиорден впалого архангела Люцифера. Подібно є і з антиорденом Станіслава, Реєстровим козацтвом або з елітними клубами Ліон чи Ротарі.

В сучасній добі і в Україні поширюється напівтаємна масонська міжнародна організація, скерована на осіб, що в державі чи Церкві займають високі посади. Ідеали масонів і їх сателітних організацій у своїй суті є антихристиянськими. Хто прийме масонський спосіб посвячення, поєднаний з прикладанням меча до шиї, (клячачи під час церемонії), цим визнає, що підпорядковується організації, яка має іншого господа, ніж Ісуса Христа. На такого християнина автоматично падає Божа анатема – прокляття і виключення з Церкви.

Владико, для Вас не є виправданням поганий приклад  єпископа УГКЦ С. Мудрого, ЧСВВ, який взяв на себе відповідальність за антихристиянський обряд посвячення в т.зв. орден Станіслава в Івано-Франківському (колись Станіславському) катедральному храмі. Ані не керуйтеся прикладом екс-кард. Гузара і декількох екс-єпископів УГКЦ, які допустилися подібної зради, коли взяли участь в т.зв. віднові ордену Реєстрового козацтва. Невипадково, що саме ця відступницька католицька ієрархія прагне глобалізувати і православних вірних в т.зв. одну помісну церкву.

В сучасній добі в Україні приховано міняються закони на антизакони.  Просовується гей-ідеологія до всіх сфер суспільства. Приховано узаконюється ювенальна юстиція, яка без вини і суду забиратиме дітей з благополучних сімей. Багатьох дітей даватиме на т.зв. міжнародне усиновлення гомосексуалістам і педофілам. Як засвідчує міністр внутрішніх справ Італії Р. Мароні, деяких дітей продають навіть на органи. В цій добі, якщо християнський пастир мовчить на ці злочини, то зраджує Бога і народ і має співучасть в цих злочинах проти людськості, які ведуть до геноциду народів. Правдивий пастир зобов’язаний виступити проти цих злочинів навіть і за ціну переслідування чи втрати своєї посади.

Цими днями має бути узаконений законопроект про т.зв. захист суспільної моралі, який по суті заперечує Божі і природні закони. Не захищає суспільну мораль, але впроваджує антимораль. Всі ці теперішні зміни в законодавстві ведуть до ліквідації духовних і моральних цінностей. Плодом є повільний геноцид українського народу. Злочином є приймати високі нагороди від цього духа смерті. Ці нагороди даються не за будування Христового царства, але антихристового.

Які плоди цього і яка відплата? Плодами цього нагородження є згіршення малих. Ви, як православний єпископ, утверджуєте достойних осіб, які, як і Ви, прийняли високі нагороди, щоб залишилися в обмані. Вони також є переконані, що з погляду християнства прийняли в храмі через т.зв. посвячення благословення, а не прокляття! Цією акцією в храмі Ви окреслили новий напрямок у Вашій Церкві, який веде до зради Христа і до внутрішнього розкладу християнських цінностей. Якщо не будете чинити покаяння, чекають на Вас у вічності пекельні муки, які ніколи не закінчаться. Питанням є, чи через цей жест від Вас, подібно як від апостола Юди, вже не відійшла Божа благодать.

Владико, віримо, що Вас обманули. Тому чиніть публічне покаяння, поверніть або відкрито знищіть цю дану Вам нагороду. Прилюдно вибачтеся не лише перед цими достойними особами, але також і перед священиками, монахами і простими віруючими за те, що Ви їх скерували на дорогу, яка веде до вічної погибелі.

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Католицького Патріархату

+ Методій, ЧСВВр                    + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

Копії: Православним єпископам України, Білорусії, Росії, Молдавії, Болгарії і діаспори; Представникам християнських Церков в Україні; Мас-медіа

С. Надал: “Майстерні ніколи не стати домівкою”

Як Болєщук еротично вітав Хомінця, а Барна “блудив” із Зінкевичем