“Беркут” відтепер тусуватиметься на тернопільських дискотеках

Поділитися

Сталося! Тепер за порядком у диско-барі «Party club», що в Тернополі, стежитиме спецпідрозділ «Беркут». Крім того, у розважальному закладі підсилять контроль за відвідувачами. Такою була реакція керівництва клубу на застереження міського керівництва щодо виселення закладу з комунальних приміщень.

Нагадаємо, під час одного з засідань виконавчого комітету міське керівництво висловило невдоволення щодо репутації закладу та дій його співробітників стосовно представників міської ради, які намагалися провести оцінку майна для продовження договору оренди. Тоді працівники клубу не впустили комісію у приміщення. Відтак через відсутність оцінки майна договір оренди був не продовжений. Виходить, заклад займав комунальні приміщення незаконно.

Як повідомив кореспонденту «Номер один» директор диско-бару «Ібіца» (на заклад саме з такою назвою оформлені документи – авт.) Богдан Цупер, у ситуації з працівниками міської ради сталося прикре непорозуміння. Надалі дирекція закладу обіцяє робити все можливе для покращення іміджу клубу. В першу чергу, тут запровадять суворіший фейс-контроль: обмежать вхід неповнолітніх та осіб у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Також за безпекою у закладі стежитиме спецпідрозділ особливого призначення. Керівництво «Party club» підписало з правоохоронними органами договір щодо надання таких послуг. До того ж, якщо представники інших національностей, які становлять левову частку постійних клієнтів клубу, надалі порушуватимуть громадський порядок, то керівництво закладу обіцяє обмежити їх вхід у розважальний заклад.

газета “Номер один

P.S. на сайті нічного клубу віднедавна навіть є оголошення: “Увага!!! Відтепер вхід в клуб буде здійснюватись при наявності посвідчення особи (копія паспорта, паспорт, водійські права)”.

Справа Щепановського стоїть на місці…незворушно

Тернопільська міська рада не проти п’янок по великих святах