Справа Щепановського стоїть на місці…незворушно

Поділитися

Вчора Зеновій Щепановський провів у залі суду трохи більше півгодини – більше «тягнути кота за хвіст» суддя Тарас Багрій не бачив доцільності. А й справді, з 15 ошуканих вкладників з’явилось, як завжди, тільки троє. Відповідно до умов їхніх договорів, квартири їм повинні були бути здані у 2010-2011 роках, і хоча сьогодні на даному об’єкті практично нічого не зроблено, а у деяких випадках навіть не закладено фундамент, усі троє потерпілих не розірвали договори з фірмою, до останнього надіючись на совість сумнівного директора «Будівельника». Зі свідками проблема ще більша – попри те, що всім були розіслані рекомендовані листи до суду, яких вони не мали права ігнорувати, жоден з них не явився на судове слухання справи.

А ще Зеновій Щепановський сказав, що послугами столичного адвоката Світлани Голинської він користуватися відмовляється, адже захисниця постійно відсутня, а це, в свою чергу, «тормозить» процес. Вчора директор фірми «Будівельник» був взагалі без захисника, який би відстоював його сторону – Ростислав Лукашов теж не зміг прибути на суд через своє перебування в сусідній з нами Івано-Франківській області.

Таким чином, наступне засідання призначено на 6-те грудня, якщо бізнесмена признають винним у грандіозній будівельній афері, то йому загрожує ув’язнення у вигляді 8-12 років позбавлення волі.

Лілія Куленич

Вся Тернопільщина потребує інвестицій, а Хоптян переймається Гусятином

“Беркут” відтепер тусуватиметься на тернопільських дискотеках