Через жорстокість до “дворняг”, Євро-2012 в Україні може не відбутися

Поділитися

Понад 500 тисяч підписів під закликом бойкотувати Євро-2012 через знищення бездомних собак в Україні вже поставили громадяни не тільки Франції чи Італії, але й Австралії, Аргентини і Таїланду. Про це повідомляє “Дзеркало тижня. Україна“.

Своє обурення тим, що відбувається висловили перед товариським матчем у Києві як німецька збірна з футболу, так і Національний футбольний союз Німеччини.

Депутати Європарламенту напередодні саміту Україна-Євросоюз вивчають підготовлену британськими зоозахисниками добірку матеріалів Ukraine is not ready! У планах зоозахисних організацій не тільки бойкот українських посольств в європейськихстолицях, а й заклик до бойкоту спонсорів Євро-2012.

Як повідомляє видання, це вже викликає хвилювання в штаб-квартирі УЄФА, який тепер змушений звертати увагу на те, що просто не міг собі уявити як серйозну проблему.

Нагадаємо також, що раніше посол Європейської асоціації захисту тварин та природи, Їі Королівська високість принцесаМайя фон Гогенцоллерн заявила, що під час відвідин Європарламенту 22 листопада акцентуватиме особливу увагу на вбивствах собак в Україні.

Вона зазначила, що фото з України, на яких зображено, зокрема, спалення собак, через інтернет облетіли увесь світ.

У Монастириській Тернопільської області грядуть великі зміни

«Вій» по-коломийськи на Тернопільських театральних вечорах показав «вищий пілотаж» без літаючого гробу