У Монастириській Тернопільської області грядуть великі зміни

Поділитися

У Монастирській обіцяють збудувати античну споруду для масових заходів. За архітектурною формою амфітеатр нагадуватиме сцену на Співочому полі у Тернополі. За словами міського голови Монастириської Володимира Геди, навколо споруди   обладнають 1000 пластикових сидінь. Тут проводитимуть наймасштабнаші святкування: День міста, День Незалежності тощо.

 Амфітеатр розмістять у центральному парку міста. Нещодавно тут заклали перший камінь під будівництво споруди.  Завершити роботи планують не пізніше, ніж через два роки.

Центральний парк Монастириської становить комплекс закладів та майданчиків для відпочинку. Нещодавно тут обладнали штучний ставок. Щоправда на зимовий період він не працюватиме, тому що виникає загроза замерзання водойми. Також у парку встановлена стіна шани, на якій розмішено погруддя видатних українців – князів, письменників, політичних діячів. Нещодавно за сприяння міського керівництва було відреставровано пам’ятник Тарасу Шевченку. Наразі у парку тривають роботи по встановлені бруківки, а навесні тут оновлять освітлення і становлять ковані світильники.

Номер один

Мати відповість за хворобу дитини перед судом

Через жорстокість до “дворняг”, Євро-2012 в Україні може не відбутися