Діти Тернопілля отримали призи за “своїх рятувальників”

Поділитися

Як повідомляють в управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, неординарний творчий конкурс для дітей Тернопілля пройшов плідно цікаво. Майже півтори тисячі малюнків, плакатів, фотографій, м’яких іграшок, вишивок, аплікацій, моделей рятувально-пожежної техніки, віршів, оповідань, казок на рятувальну тематику було надіслано на Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Рятувальник очима дітей».

Школярі віком до 16 років, вихованці гуртків «Юний рятувальник», осередків Руху «Школа безпеки», будинків дитячої творчості висловлювали власну позицію щодо необхідності популяризації здорового і безпечного способу життя, формування культури безпечної життєдіяльності, свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки, пропаганди професії рятувальника, привернення уваги громадськості до проблем профілактики надзвичайних ситуацій серед дітей та підлітків, підтримки талановитих дітей.

Організатори цього конкурсу – «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», Міністерство з надзвичайних ситуацій України, за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відзначили переможців дипломами ВГДР «Школа безпеки», грамотами та призами.

Серед них вибороли: ІІ місце в молодшій віковій категорії Юля Назар з Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки, номінація «Малюнок»-(«Рятувальна служба завжди поруч», гуаш), ІІ місце в середній віковій категорії Наталія Старух з Кременецької ЗОШ І-ІІІ ст. №4, номінація – фото і ІІІ місце в молодшій віковій категорії номінація «Казка» Оксана Чехович із Залозецького будиноку дитячої та юнацької творчості Зборівського району.

Тернопільські підприємці знають надто мало про зовнішньоекономічну діяльність

Вся Тернопільщина потребує інвестицій, а Хоптян переймається Гусятином