На Тернопільщині можна купити офіційно “статистику”

Поділитися

16 листопада – останній день прийняття документів для участі у конкурсі на право оренди об’єкта нежитлового приміщення поз. 1-2′ та долі площ приміщень спільного користування першого поверху будівлі літ. А, що на балансі  Головного управління статистики у Тернопільській області.

Площа об’єкта, який знаходиться на вул. С. Бандери, 19а,  у місті  Борщів, Тернопільської області, – 12 кв.м. . Приміщення  пропонується в оренду терміном 2  роки 11  місяців  для здійснення торгівлі непродовольчими товарами.

Заяви про оренду зазначеного об’єкта приймаються протягом десяти робочих днів   після друкування оголошення у газеті “Відомості приватизації”  (№42 від 02.11.2011)  за адресою: 46008,  м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11,  РВ ФДМУ по Тернопільській області.  Тел.              (0352) 52-36-38      .
У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону  України „Про оренду державного та комунального майна”.

А вже на 9 грудня 2011 року в РВ ФДМУ по Тернопільській області заплановано проведення аукціону з продажу 4 об’єктів державної форми власності: двох об’єктів групи А та 2 об’єктів незавершеного будівництва.
Вперше виставляються на аукціонні торги об’єкти групи А: два причепи, які не увійшли до статутного капіталу ПАТ «Тернопільське автотранспортне підприємство 16127» у процесі приватизації, але перебувають на його балансі. ( Знаходяться за адресою: м. Тернопіль, вул. Галицька, 38).

Причеп ПР, АДБ 305-01, реєстраційний номер ВО 0036 ХТ, 1967 року випуску з електрозварювальним апаратом типу ГСО 300, який не увійшов до статутного капіталу ПАТ «Тернопільське автотранспортне підприємство 16127» у процесі приватизації, але перебуває на його балансі, знаходився на консервації і не експлуатувався. Причіп укомплектований, на ньому встановлено електрозварювальний апарат типу ГСО 300.  Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ: 9192,00 грн. (у тому числі  ПДВ:  1532,00 грн.)

На аукціоні можна буде придбати причеп бортовий ТАПЗ, 755, реєстраційний номер ВО 0039 ХТ, 1967 року випуску з пересувною електростанцією типу ЄСБ-4-В3, який не експлуатувався, а знаходився на консервації. Причеп укомплектований, відхилення від заводської комплектації відсутні, на  нього встановлено пересувну електростанцію типу ЄСБ-4-В3.    Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ: 9432,00 грн. (у т.ч. ПДВ:  1572,00 грн.)

Умовами продажу цих об’єктів передбачено, що покупець може на власний розсуд визначати   подальше використання кожного із причепів. Також  покупець має сплатити витрати пов’язані з перереєстрацією причепа в органах Державтоінспекції (зняття з обліку, реєстрація).
Ознайомитися з цими двома об’єктами можна за адресою: м. Тернопіль, вул. Галицька, 38.

Також на аукціоні продаватиметься  об’єкт незавершеного будівництва державної форми власності – господарський корпус разом із земельною ділянкою, що знаходиться у  селі  Білобожниця Чортківського району Тернопільської області. Балансоутримувач – Аграрно – акціонерне господарство ім. Л. Українки, – ліквідований.
Незавершений будівництвом господарський корпус,  по якому  виконано фундаменти, цегляну кладку стін першого поверху, перекриття, встановлено шатровий дах та шиферну покрівлю, повністю оштукатурений ззовні та зсередини. Ступінь його будівельної готовності ~ 44 %. Цільове призначення земельної ділянки площею 1100 м.кв. – для житлової та громадської забудови
Початкова вартість продажу об’єкта аукціону з  урахуванням ПДВ – 44 540,40 грн. у т.ч.:
– незавершеного будівництва господарського корпусу – 22 998,00 грн.;
– земельної ділянки – 21 542,40 грн.

Відповідно до умов продажу об’єкта аукціону покупець на власний розсуд може визначати наступне його використання. Також він буде зобов’язаний завершити будівництво об’єкта та ввести його в експлуатацію протягом трьох років з моменту укладення договору купівлі-продажу.

На  повторний продаж на аукціоні  виставляється об’єкт незавершеного будівництва  державної форми власності – навчально-виробнича майстерня, що перебуває на балансі Підгаєцького професійного аграрного ліцею (вул. Шевченка, м. Підгайці, Тернопільська область). Об’єкт пропонуватиметься  із зниженням початкової вартості на 20 %.

Незавершене будівництво навчально-виробничої майстерні це – одноповерхова цегляна будівля, площа забудови якої становить 2500 кв.м. По об’єкту змонтовано фундамент, цегляну кладку стін з перекриттям, встановлено  шиферну покрівлю. Зовнішні комунікації відсутні. Ступінь будівельної готовності об’єкта становить близько 30%. Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена: об’єкт знаходиться в межах земельної ділянки, яка надана у постійне користування Підгаєцькому професійному аграрному ліцею ( майдан Незалежності, 31, м. Підгайці, Тернопільська область).Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ: 105058,00 грн. (у т.ч. ПДВ: 17510,00 грн.).
Умови продажу передбачають завершення будівництва та введення його в експлуатацію протягом п’яти років з моменту підписання акта прийому-передачі, а також наступне використання об’єкта без збереження первісного призначення. Питання землекористування покупець вирішує самостійно відповідно до чинного  законодавства.

Останній день прийняття заяв для участі в аукціоні  –  05 грудня 2011 року.
Аукціон буде проведено  за адресою: вул. Танцорова, 11,  м. Тернопіль.
Інформація надрукована у газеті “Відомості приватизації” № 43  від 09.11.2011. Служба з організації та проведення аукціону: Регіональне відділення Фонду державного майна України  по Тернопільській області,  вул.Танцорова,11, м. Тернопіль, тел. 8-(0352) 25-39-88.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

У Підгайцях оновлюють стадіон

Найповажніший губернатор Тернопільщини заявив щодо протестів чорнобильців та афганців – це бажання народу бути почутим у міжвиборчий період