Ножиці як знаряддя вбивства

Поділитися
жорстоке вбивство на Тернопільщині

На Тернопільщині до восьми років позбавлення волі засудили 71-річного пенсіонера – мешканця села Гадинківці Гусятинського району, котрий вбив дружину ножицями. Про це повідомили сьогодні у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в області.

Зі слів пенсіонера, сварки зі значно молодшою  від нього дружиною виникали в сім’ї  через гроші, які він отримав за продаж власного будинку, а пізніше, на просьбу співмешканки, позичив її синові від першого чоловіка. Після останньої сутички схопив ножиці, що лежали на столі, та проштрикнув гострим кінцем  шию жінки. Швидку нападник не викликав, тож дружина померла від втрати крові. Сам же вийшов з дому і більше не повертався.

Тіло жертви вранці знайшли міліціонери, їм про “знахідку” повідомила сусідка загиблої. Того ж дня оперативники затримали пенсіонера. Вбивця намагався захищатись і всіляко виправдовувати свійпоступок, мовляв, цебула самооборона. Та значних ушкоджень на тілі пенсіонера оперативники не виявили, лише кілька синців та подряпин. Отож, суд остаточно визнав чоловіка винним у скоєнні умисного вбивства. І, навряд, зловмисник ще побачить колись життя за межами в’язниці…вік поважний, та нерозсудливість цим не оправдаєш.

Лілія Куленич

Обласна влада паплюжить мера Копичинець, бо він може “зіпсути кашу” на виборах

Новий хіт від тернопільської влади – екстерне навчання екскурсоводів, або Як за кілька уроків стати “профі”