У Підволочиську керівництво району діє мафіозними методами

Поділитися

22 листопада 2011 року відбулася сесія Підволочиської районної ради, на якій розглянули зміни до бюджету. На засіданні сесії фракція ВО “Свобода” звернулась до депутатів та правоохоронних органів з приводу злочинних дій влади, а саме вимагання посадовими особами вступати своїм підлеглим в Партію регіонів. Керівник фракції “Свободи” Ольга Качмарик-Комарніцька звернулась також до громади району, аби не піддавалися тиску і не боялися погроз керівників.

“Вже від сьогодні ми можемо спостерігати як порушується законодавство та готуються масові порушення в наступній виборчій кампанії. Ми спостерігаємо як Підволочиська районна державна адміністрація перетворюється у виборчий штаб Партії регіонів і починає використовувати адміністративний ресурс.

Звичайно, що люди накопичують свій гнів між собою і бояться заявити про тиск правоохоронним органам, боячись втратити своє місце роботи. Їх залякують. Я переконаний, що такі вказівки і такі методи боротьби за владу використовує голова Тернопільської ОДА В.А. Хоптян. Це методи притаманні комуністичним пережиткам і втілюються зараз у життя. Голови адміністрацій зараз ведуть активні переговори з підприємцями, залякуючи їх податковою, господарниками, керівниками управлінь, головами сільських рад.

Ми вважаємо,що такі дії є прямим порушенням законодавства і готується великий злочин. Правоохоронні органи та прокуратура повинні негайно втрутитися в цей процес, а людей закликаємо не піддаватися тиску і не боятися. Від нашої позиції зараз буде залежати якою буде держава в майбутньому”, – зазначив депутат Тернопільської обласної ради, керівник міської організації ВО “Свобода” Роман Навроцький, повідомили “Про все” у прес-службі Підволочиської районної організації ВО “Свобода”

Олексій Кайда: Очевидно, що для парламентської “опозиції” та для Партії регіонів “Свобода” не є вигідною у парламенті

Мова візантійської ікони Володимира Шерстія