На Тернопільщині затримали водія, який вчинив наїзд

Поділитися

10 січня о 19.30 в чергову частину Бережанського райвідділу міліції Тернопільської області надійшло повідомлення про наїзд на пішохода на вулиці Привокзальній міста Бережани, з місця якої водій втік. З травмами в Бережанську ЦРЛ госпіталізовано 41-річну жительку міста Козови.

Розшук водія та автомобіля, на якому було скоєно наїзд, розпочали працівники Бережанського райвідділу. Незначні уламки скла від розбитої фари, знайдені на місці події, вказували, що до автопригоди причетний автомобіль «Газ-3110».

Проведені розшукові заходи дали позитивний результат. Менше двох годин знадобилося працівника ВДАІ Бережанського РВ, щоб знайти автомобіль причетний до даної автопригоди. Як з’ясували правоохоронці, наїзд скоїв 34-річний житель Бережан, який використовував автомобіль для «таксування». У водія взято кров на аналіз, адже у нього були явні ознаки перебування в нетверезому стані.

Водієві, який вчинив наїзд на пішохода, прийдеться за свій проступок відповідати по закону, адже після наїзду він залишив в безпомічному стані людину, котра потребувала допомоги.

Під час проведення розшукових заходів в Бережанському районі, працівниками взводу супроводу УДАІ УМВС України в Тернопільській області було виявлено ще 2 порушення Правил дорожнього руху з боку таксистів, один з яких затриманий працівниками ДАІ за керування транспортом в нетверезому стані.

Лановеччина з бюджетом: для голови райдержадміністрації автомобіль, для голови райради 50% надбавка до зарплати, а для людей – виживання

На тернопільський стадіон дали 200 тисяч