У Тернополі шукатимуть гроші на дороги. “Забавлянка” коштуватиме 60 тисяч гривень

Поділитися

Сьогодні відбудеться  чергове  засідання Тернопільського прес-клубу з приводу початку роботи проекту «Де ви, гроші на дороги?» тернопільської організації «Нівроку».  Проект стосується реалізації права громадян на доступ до інформації про розподіл та використання коштів, які спрямовуються на утримання доріг вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Тернопільської області. На реалізацію проекту Фонд “Відродження” видав 60 тисяч 104 гривні.

Проект зареєстрований на сайті світового спекулянта Джорджа Сороса 8 липня минулого року. Цікаво, що  за цей час зроблено?

А що дасть цей проект мешканцям Тернопілля? Чи буде хоч один кілометр відремонтованої дороги чи це чергова “говорільня” ні про що?

Наші хлопці молодці, що вміють заробити, але який “резон” витрачати кошти Фонду Відродження? Промисловий шпіонаж? Інформація про реальний стан справ? Бізнес-проект, який стане клондайком при наших поганих дорогах?

 Засідання відбудеться  16 січня 2012  року  (понеділок) об 11 год  00 хв. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької).

 

Як у Горошовій на Борщівщині цього року “карнавалили” Маланку (відео)

Освітян Тернопілля навчать, як уберегти школи від закриття