4 березня відбудеться мітинг-реквієм пам’яті Героя України Романа Шухевича

Поділитися

Розпорядження про  відзначення в області 62-ї річниці від дня героїчної загибелі Героя України, генерал-хорунжого, головнокомандувача Української повстанської армії, голови Секретаріату Української головної визвольної ради Романа Шухевича видав голова обласної ради Олексій Кайда. У ньому, зокрема, йдеться про проведення  у неділю, 4 березня, мітингу-реквієму з вшанування пам’яті Героя України Романа Шухевича  та відзначення в області 62-ї річниці від дня його героїчної загибелі. Участь у мітингу, який відбудеться у селі Заболотівка Чортківського району,  візьмуть депутати усіх рівнів, представники органів місцевого самоврядування, політичних партій та громадськість.

Також розпорядженням рекомендовано районним, Тернопільській міській радам протягом березня 2012 року провести у населених пунктах області тематичні заходи, урочисті збори, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків Роману Шухевичу, Степану Бандері, могил та пам’ятників борцям за волю України за участю депутатів усіх рівнів, представників органів  місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, учнів та студентів Тернопільської області. Управлінням освіти і науки, культури облдержадміністрації рекомендовано забезпечити проведення у навчальних закладах та закладах культури  Тернопілля історичних годин, книжкових виставок, зустрічей з вояками УПА,  вечорів на вшанування пам’яті борців за волю України.

Розпорядження підписане сьогодні, 1 березня. Стверджує сайт облради, хоча відомо, що голова обласної ради лише нещодавно взяв відпустку. Більше того, Олексія Кайди не має в Україні.

За 2011 рік у Тернопільській області створено 23 тис. робочих місць. На папері

«Закатані під асфальт» секрети міської влади «вилазять» на поверхню