Як “спустили на тормозах” справу депутата Липки

Поділитися

Цими днями прийнято остаточне рішення по «спусканню по тормозах» кримінальної справи за фактом отримання депутатом Тернопільської міської ради Липкою Ігорем Михайловичем 1000 доларів (ст. 369-2 КК). Як Ви пам’ятаєте, дану суму останній отримав за надання дозволу на встановлення атракціонів на території парків.

Після того, як наша доблесна міліція взяла «на гарячому» горе-депутата і заодно керівника комунального підприємства, посадові особи :

-Сергій Віталійович Надал, він же міський голова;

-заступник з гуманітарних питань (куратора парків) Леонід Бицюра, він же голова комісії Тернопільської обласної ради з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави , та декілька чиновників нижщого рангу вчинили протиправні дії шляхом підробки службових документів. Як наслідок побратим Ігор був звільнений з керівника комунального підприємства заднім числом. Тобто на момент тримання хабаря не був працівником органів місцевого самоврядування.

Такі дії посадових осіб, говорять про те, що в Тернопільській міській раді фактично діє організоване злочинне угрупування метою якого є нанесення державі збитків в особливо великих розмірах, створення передумов для корупції та заняття «рекетом» за дозвола, та за все що можливо.

Враховуючи те, що Сергій Віталійович «з деким вже домовився», та вищенаведеними фактами, керівництву Тернопільської міліції було б доцільно передати цю справу управлінню по боротьбі з організованою злочинністю…

Працівник Тернопільської міської ради спеціально для “Про все”

P.S. Під час зустрічі представників Тернопільської міської ради з патріархом Святославом один з лідерів-свободівців, невдало нахилився, і з його кишені “виглянула” товста пачка зелених купюр… Цікаво звідки в бідного чиновника та борця з корупцією такі гроші???

Словесна різанина: Кайда проти Тігіпка!

Меру Тернополя написали відкриту заяву ображені мешканці