Руслан Кулик закликатиме кандидатів в депутати не вкладати гроші в білборди із своїм зображення чи красивими гаслами, а відремонтувати хоча б декілька ям на українських дорогах

Поділитися

«Дороги називають обличчям країни, проте, під час їзди по українських дорогах на думку, на жаль, спадає інша частина тіла». Про це заявив помічник-консультант народного депутата України П. Жебрівського Руслан Кулик під час зустрічі з жителями смт. Козова.

За його словами, для багатьох гостей і туристів, які приїдуть в Україну вперше на Євро 2012, враження від наших доріг може затьмарити радість від свята футболу.

«Я погоджуюсь, що більшість доріг будувалися ще за часів СРСР і не розраховані на сучасний режим експлуатації. Тому зрозуміло, що з урахуванням дефіциту фінансів варто сконцентруватися на ремонті та модернізації доріг, на їх розширенні», – зазначив Руслан Кулик. Проте не зрозумілим, на думку політика, є те, чому місця під латки пустують без асфальту днями, а ремонт проводять у дощ чи сніг. Адже, за словами експертів, ямки під латки не можна кидати на кілька годин, не те що на декілька днів, і неприпустимо, щоб в них потрапляли пил та волога.

На думку Кулика, для покращення ситуації із дорогами, владі потрібно щорічно витрачати щонайменше 1-1,5% ВВП на утримання автодоріг, а не купувати для станцій метро лавочки за ціною автомобілів…

Крім того, політик вважає, що при проведенні торгів та укладанні договорів з підрядниками потрібно якомога ширше і конкретніше прописувати гарантійні зобов’язання щодо ремонту доріг. «Договори на ремонт доріг, мають розроблятися з чітким роз’ясненням, яку ділянку будуть ремонтувати, який термін гарантії і які обов’язки кожної зі сторін», – підкреслив Руслан Кулик.

На закінчення зустрічі, політик пообіцяв найближчим часом презентувати сайт світлин доріг краю та вибоїн і пропонуватиме політикам, які мають намір представляти наш край у парламенті, відремонтувати хоча б декілька з них як альтернативу їхнім білбордам із красивими  фото та гаслами.

 

Наливайченко на Тернопільщині наїхав на деяких політиків

Жартівливе продовження “скандалу” із тернопільським секс-символом