Тернопільська молодь поїде велосипедами на прощу до Унева

Поділитися

18-21 травня Тернопільське товариство українських студентів-католиків “Обнова” організовує велопрощу до Унівської Лаври (Львівська область). Колона велопаломників подолає 220 кілометрів за маршрутом Тернопіль-Підкамінь-Унів-Зборів-Тернопіль. Велопроща присвячується 120-ій річниці від дня народження Патріарха Йосифа Сліпого та є продовженням ініціативи творення єдиного молодіжного простору, яку запропонувала та реалізовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

“Ми маємо бажання поєднатися в молитві з молоддю Львівської митрополії та усіма прочанами, які щороку приходять у ці травневі дні на місце, де кожен відчуває особливу Божу присутність та опіку Пресвятої Богородиці, – каже голова Тернопільського осередку товариства Михайло Хомин. – На зупинках будемо роздумувати над науками Святих Отців Церкви, кожен зможе прийняти Святе Таїнство Сповіді та долучитися до духовних розмов”.

Організатори просять взяти у дорогу спальний мішок, карімат, теплий одяг, аптечку, перекуску, а також перевірити справність власного велосипеда. Вкладка становить 50 грн. Для додаткової інформації звертатися за телефонами: (097)8104661 (Михайло Хомин), (098) 9648146 (Андрій Сухий).

На Хресній дорозі у Ланівцях греко-католики і православні молилися разом

“Матері в молитві” у селі Таурів відсвяткували першу річницю заснування спільноти, а в с. Загір’я — створили нову