У садочках Козови вчили дітей правильно розмальовувати писанки

Поділитися

До Великодня старанно готувалися усі – і дорослі, і малеча. Але чи не найвідповідальнішим заняттям поряд із випіканням пасок було розфарбовування писанок, яке потребувало і часу, і вміння.

З метою допомогти опанувати це ремесло до дитячого садочка «Ромашка» напередодні Великодня завітав помічник-консультант народного депутата України П. Жебрівського, громадський та політичний діяч, уродженець Бережанщини Руслан Кулик, який привіз сюди майстриню по писанкарству Галину Проців із Бережан. Вона провела для батьків і вихованців старшої групи, а також працівників дитсадка майстер-клас з розфарбовування писанок, які згодом, як зразок роздала батькам. Діти та їх батьки із задоволенням розфарбовували писанки. Разом із гостями завітала до садочку і відома тернопільська співачка Надія Гураль, яка усім дітям презентувала свою книжечку «Читайко-малювайко».

У подарунок діти молодшої групи, спільно із вихователями Іриною Зерук та Наталією Голубковою і музичним керівником Тетяною Більчак показали розвагу «Великодній кошик»: водили гаїлки, грали народні ігри. А діти старшої групи підготували виставку художніх робіт «Малюнок до Великодня».

Після завершення зустрічі Руслан Кулик вручив усім дітям солодкі подарунки і кольорові олівці. Щиро вдячні йому, а також секретарю селищної ради Ігорю Скобляку за допомогу в організації такого цікавого і водночас корисного святкового дійства.

Світлана Гудова,

завідувачка дитсадка «Ромашка»

 

За матеріалами газети «Вільне слово»,

від 20 квітня 2012 року №16 (717)

У відповідь на спотворену інформацію, яку поширили ЗМІ Тернополя ми, члени ГО «Союз християнських матерів», хотіли би пролити світло на події, які відбувалися 19 квітня – на акцію «За охорону дітей і сім’ї»

Наливайченко на Тернопільщині наїхав на деяких політиків