Атріум Fashion Days сьогодні стартує у Тернополі (відео)

Поділитися

Вчора  відбулась прес-конференція частини учасників «Атріум fashion days». На пізню, як для п’ятниці, здибанку з пресою о 18 годині, прийшло чимало як журналістів так і модельєрів. Вів зустріч “найкультурніша людина Тернополя” Олександр Смик. Прийшов і зробив добру промоцію як Тернополю, так і заходу власник торгово-розважального центру “Атріум” Тарас Демкура. Марія Гудима знайомила пресу з модельєрами. Найкрутішою на прес-конференції виявилась Світлана Калініченко зі столиці. Висока і надзвичайно вродлива майстриня розповіла усім для чого завітала до Тернополя і свої враження про місто.

Як відомо, 25-27 травня 2012 року у Тернополі в Українському домі «Перемога» відбудеться продовження Тернопільських днів моди –  шоу-програма «Атріум Fashion Days Ternopil». Це феєричне фешн-шоу від відомих українських дизайнерів одягу з Києва, Львова, Івано-Франківська, Вінниці, неперевершена концертна програма з участю відомих виконавців, вражаючі спецефекти, майстер-класи та багато конкурсів і сюрпризів. Роботи дизайнерів можна буде не тільки побачити, але й придбати або замовити, поспілкувавшись із дизайнерами на прес-конференції після показу. Початок шоу о 17 годині.

 

Дні моди – це новий вид мистецтва для тернополян, який можливо до кінця залишається незрозумілим, проте варто хоча б раз побачити, щоб зробити для себе висновок: подобається чи ні, кажуть організатори свята. Сподіваємось, що він стане традиційним мистецьким заходом, новою та цікавою формою відпочинку, зробить мешканців та гостей нашого міста красивішими та щасливішими.

25 лютого у Тернополі вже проходили дні моди. Переглянути відео можна тут

Про недоліки організації свята можна дізнатись тут

Віктор Янукович:”Територію нашої держави треба зробити небезпечною”

Які чудасії «Атріум fashion days» будуть цими вихідними: топ-моделі потопають на пішохідному переході