Тернополяни не звертаються до податкової бо це безнадійно? За місяць – 6 звернень!!!

Поділитися

Під час особистих прийомів порушувалось широке коло питань

За січень – квітень 2012 року до Тернопільської об’єднаної ДПІ надійшло 18 письмових звернень. Найбільше питань надійшло від запитувачів щодо оподаткування доходів підприємницької діяльності (6 заяв), трохи менше щодо контрольно – перевірочної роботи та ухилення від сплати податків (по 3 заяви), податку на доходи фізичних осіб (2 заяви) тощо.

У січні – квітні поточного року керівництвом податкової служби проведено 23 прийоми громадян, з них: начальником інспекції – 1, заступниками  начальника – 4, іншими посадовими особами – 18.

Аналіз тематики звернень громадян під час особистих прийомів посадовими особами Тернопільської ОДПІ свідчить, що вони стосувались: оподаткування доходів підприємницької діяльності – 9 заяв або 39,2%; податку на доходи фізичних осіб –  5 заяв або 21,8 %; справляння податку на додану вартість та плати за землю – по 3 заяви або 13,0 % тощо.

Нагадуємо, що для того, аби потрапити на особистий прийом до керівництва інспекції, необхідно попередньо записатися за телефоном Тернопільської ОДПІ 43-46-00. Запит на публічну інформацію можна надіслати факсом – 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo1918@ukr.net.

       Олег Одіжинський, завідувач сектору

забезпечення доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян Тернопільської об’єднаної ДПІ

Тернополяни задекларували 173 мільйони!

Над погашенням „зарплатної” заборгованості податківці працюють спільно з органами місцевого самоврядування