Пане Муц, не заважайте тим хто може!

Поділитися

Хто і як розбудовує «батьківський край»?

Шановна редакція, земляки з Тернопілля. Пишу від себе особисто і за дорученням громади села Залісці Збаразького району. Наше село є чи не найбільше у нашому районі і знаходиться воно аж на межі Збаразького та Кременецького районів.  Колись, за Союзу, як в нас кажуть, наше село було процвітаючим, а відколи стала Незалежність і до парламенту почали проходити наші земляки  із Західної України, головами обласної та районної адміністрацій стали наші сусіди, то про наше село, начебто, і забули. Ми майже 20 років добиралися до цивілізації дорогою де суцільні вибоїни – майже 10 кілометрів. А коли замітало,  то годі було допроситися когось, щоб цю дорогу розчистити – нічия то була відповідальність.

Тільки останнім часом, за усі 20 років, у нас щось почало змінюватися на краще – взимку почали регулярно розгортати сніг, а з весни почали ремонтувати дорогу. Ми вже думали, що зроблять, як кожного разу перед виборами, – привезуть кілька машин болота та й усе. Бо багато обіцяльників про нас вже згадували перед виборами, але  крім обіцянок та кількох машин болота ми не дочекалися аж до цієї весни. Але цього року все стало по іншому – ми побачили, що до нашого села прокладають асфальт, хоча ніхто з обіцянками  ніхто не приходив. Асфальт ще тільки встигли прокласти на початок села, а люди, переважно старенькі вже виходили подивитися і пройтися тою дорогою, вони тішилися і плакали, що хоч перед смертю потрібні своїй державі. Ми чули, що допоміг у справі нашої дороги  Клименко. Але ми не знали хто це такий. Він скромна людина і зовсім себе не рекламував, що то він робить таке добре діло. Аж за нього все зробив Орест Муц. Сам пан Муц і його однопартійці почали обливати брудом цю людину майже у кожній газеті, і ми стали  цікавитися хто такий цей Клименко, що він дотичний до життя нашого села, а його так паплюжать…

Ми дізналися хто такий Клименко і я скажу, даремно з нього роблять такого ворога Західної України і українців. Говорить українською він не гірше Муца, а може й краще . Просто печаль Муца полягає в тому, що він не думав на цей раз, гроші, які виділила держава, дійдуть за призначенням і відповідальність за ці кошти візьме на себе конкретна людина, а саме – Володимир Клименко. Муц думав, що все буде за старим сценарієм: держава виділяє гроші, а Муц і такі як він розіпхають по кишенях. А коли грошей немає, і спитати немає в кого… Бо ніхто конкретно не брав на себе такої відповідальності, а тут як кістка в горлі – Клименко. Муц розказує перед людьми, що Клименком цікавиться прокуратура , а чи не робиться це все з подачі самого Ореста Павловича? Прокуратурі було б слід поцікавитися чим займалися усі ці роки наші народні обранці, адже за їх каденції виросло нове покоління виборців і повірте, що нашим дітям все одно, якого походження  депутат чи голова адміністрації, лиш би був добрим господарем.

То якщо з’явилася людина, яка хоче нам допомогти, то всі мають кричати «розіпни його»?

Я не знаю чи по всіх районах, чи тільки в нашому, морда Муца на усіх рекламних щитах, а Клименка на бігбордах  я ще не бачила, так як і не зустрічала, щоб в пресі Клименко, чи люди від нього обливали брудом своїх опонентів.

Особисто від себе і від односельчан хочу подякувати Володимиру Клименку за те, що він вже зробив для нас і за те, що ще зробить, бо не зважаючи на всяку писанину проти нього – дорогу продовжують ремонтувати. Він – людина слова і діла.  А ті, хто не вміє нічого робити – ті тільки поливають одне одного брудом.

То ж, пане Муц, не заважайте тим, хто може.

Мирослава Сенчишин,

Та громада села Залісці – всього 245 підписів.

Прокуратурою Тернопільської області викрито у хабарництві чергового сільського голову

Хто й як маніпулює українцями в переддень виборів?