Вирішили одружитися? Сповитий легендами Підкамінь чекає на вас!

Поділитися

Етнофестиваль «Підкамінь» знову оголошує конкурс у соціальній мережі Facebook. Цього разу – за право стати на подружній рушничок на сцені «Підкаменя».

У 2010 році одружитись на «Підкамені» вирішили Олеся з Ірпеня та відомий громадський активіст із Закарпаття Олександр Солонтай. А у минулому році, коли на сцені подружжям стали Христина з Підкаменя та Юрій зі Львова, весілля на фестивалі стало гарною традицією.

«Цього річ ми вирішили запропонувати користувачам Facebookу визначити пару, яка отримає честь назватись подружжям під час фестивального дійства, – каже виконавчий директор  «Підкаменя» Олег Ковальчук. – То ж, якщо ви любите одне одного і Підкамінь, – не баріться. Конкурс закінчиться рівно через 2 тижні (3 липня 2011 року). Адже парі-переможниці відповідно до Сімейного кодексу України, ще потрібно встигнути не пізніше як за місяць до церемонії (яка відбудеться 11 серпня)  подати відповідну заяву до Підкамінської селищної ради».

Ми готові надати одній парі, котра переможе у відкритому конкурсі на інтернет сторінці у Фейсбуці https://www.facebook.com/questions/329879710423416/ це право у суботу, 11 серпня, підкреслив Олег Ковальчук. Інтер

Закоханим парам романтиків реєструватися (публікувати фото), а усім користувачам Facebookу голосувати тут: http://www.facebook.com/Pidkamin. Контактна особа для здачі заяв – Шемелюк  Лариса 0982577427, секретар Підкамінської селищної ради.

На фото Олександр та Олеся, 2010 рік, сцена Підкаменю.

Конт. особа для додаткових коментарів: 0985317001 Олег Ковальчук.

  Прес-служба Етнофестивалю «Підкамінь-2012»

Хто й як маніпулює українцями в переддень виборів?

У стратегічному річковому селі Тернопільщини селяни хочуть облаштувати джерельце, з якого починається річка Горинь