Янукович впроваджує сценарій Кремля. Заява “Батьківщини”

Поділитися

Заява

Тернопільської обласної організації

Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Прийняття в цілому законопроекту «Про засади державної мовної політики» продовжує впроваджувати сценарій Кремля щодо знищення України.

Грубі порушення в процедурі внесення проекту до порядку денного та голосування за нього свідчать про те, що перед виконанням доручень Путіна Янукович не гребуватиме волею українського народу.

Про кожного депутата із провладної більшості більше не можна говорити, як про індивідуума чи здорово мислячу людину. Всі вони стали виключно механізмами для голосування за відмашкою диригента Чечетова.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє, що прийняття законопроекту «Про засади державної мовної політики» є наслідком діяльності колишнього Президента та його соратників. Кожний, хто під час другого туру президентських виборів агітував голосувати проти обох кандидатів, чи взагалі не брати участі у виборах, сьогодні повинен бути занесений в поіменний список тих, хто фактично зробив крок до знищення української мови. Це стосується як тодішніх високопосадовців, так і продажних «сексотів» майже в усіх населених пунктах України.

Ми запевняємо, що будь-які дії команди Януковича не призведуть до відвернення уваги українського народу від розкрадання держави.

Кожен день діяльності діючої влади, керованої Москвою, наближує повалення режиму диктатури. І чим більше буде законів, подібних прийнятому сьогодні, тим жорстокішою буде розправа над зрадниками українського народу.

3.07.2012

Ганьба!!! Регіонали проголосували нібито вдруге закон про мови!!!

Тернопільський нардеп Іван Стойко оголосив безстрокове голодування від об’єднаної опозиції (аудіо)