Потрібна Ваша допомога!!!

Поділитися

 

Доброго дня! Кому не байдуже життя молодої мами, звертаємося до Вас зі щирим проханням про допомогу.
Півроку тому весела та життєрадісна Галя Шевчук (Романишин), з нетерпінням, чекала на народження синочка. Не здогадуючись, що її очікує звістка про страшну хворобу, вона вдруге готувалася стати мамою. Вагітність проходила нормально і ніщо не віщувало біди. Та, нажаль, після пологів, замість того, щоб радіти народженню Ігорчика, всю родину приголомшила новина про виявлену злоякісну пухлину. З цього дня почалася боротьба з страшним недугом – лімфогрануламітозом, тобто раком лімфатичної системи 4б степені. Прооперовану в Тернопільському онкодиспансері Галю, перевезли в київську онкоклініку “Лісод”.
Рятуючи життя своєї дочки, батьки витратили величезну суму грошей. Не байдужими до біди родини були і громади с.Семиківці, Теребовлянського району, с. Вівся, Козівського району і м. Козова, де зараз проживає Галя. Та результати обстеження в м.Санкт-Петербург були невтішними. Лікарі повідомили, що лікування хіміотерапією не дало бажаного ефекту. Хвороба вразила всі органи, а особливо печінку та легені, дуже збільшені всі лімфовузли, найбільший з яких знаходиться біля серця.
На даний момент терміново потрібне лікування за кордоном. Врятувати Галю може тільки операція по пересадці кісткового мозку, яку можна провести в Ізраїлі. Для цього потрібно 150 тисяч доларів.
Щиро просимо вашого співчуття і фінансової допомоги!

 

Дякуємо Вам за розуміння і підтримку!

 

Нехай Господь Бог і Матінка Божа благословлять Вас і ваші родини!
Кошти можна переказати на картку Приватбанку: 4405885820344932Отримувач: Шевчук Ігор Романович (чоловік Галі).Для переказу з інших банків кошти просимо перераховувати на розрахунковий рахунок: 29244825509100
Одержувач: Приват Банк
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: для зарахування на ПК 4405885820344932, Шевчук Ігор Романович,
код 3007901457.

Контактний телефон : 067 368 97 73 Ігор (чоловік Галі)




Прес-служба Тернопільської міської ради

У Кременецьких горах росте рідкісний вид берези

Виставка-конкурс собак у Тернопіль