У Хмельницькій області СБУ затримала посадовця за одержання хабарів

Поділитися

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність одного із заступників начальника Управління охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації, який вимагав та одержував хабарі від працівників медичної сфери Хмельницької області за проходження атестації.

На початку червня ц.р. до УСБУ із заявою звернулися декілька лікарів з різних районних лікарень області та повідомили про факт вимагання від них хабарів посадовцем обласного Управління охорони здоров’я.

Будучи відповідальним за погодження документів на атестаційну комісію при Управлінні охорони здоров’я Хмельницької ОДА посадовець вимагав хабар за сприяння у погодженні атестації на визначення кваліфікації лікарів.

Встановлено, що зловмисник одержав хабарі на загальну суму 3500 доларів США від 11-ти медичних працівників.

16 липня ц.р. за матеріалами СБУ прокуратурою Хмельницької області стосовно посадовця порушено кримінальну справу за ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

Прес-центр СБ України

СБУ викрила факти протиправної діяльності громадян України, які викрадали через банкомати кошти з банківських рахунків громадян

Наливайченка перекинуть з мажоритарки у список