У пенсіонера вкрали гроші на лікування

Поділитися

    За статистикою, вірогідність стати жертвою злочину зростає у вечірній та нічний час. Найчастіше злодії нападають у темних провулках, поблизу розважальних закладів чи зупинок громадського транспорту. Але все ж небезпека може підстерігати будь-кого і будь-де.
    У цьому переконався 82-річний житель одного з сіл Козівського району. Нещодавно чоловік перебував на стаціонарному лікуванні в райлікарні. Звісно, мав і деяку суму грошей, адже витрати на оздоровлення можуть бути непередбачуваними. Свої заощадження особливо не ховав – з палати виходив не часто, та й сусіди були доброзичливими. А коли виникла потреба в готівці, то в тумбочці було порожньо. Чому?
Правоохоронці з’ясували, що старенького обікрав пацієнт цієї ж лікарні. Підозрюваний у скоєному зізнався. За його словами, помітивши, що в сусідній палаті нікого не має, прихопив сім сотень чужих гривень. З лікарні чоловік, який, до речі, вже мав судимість, на таксі поїхав до обласного центру, де вирішив порозкушувати. Увечері, потративши всі гроші, знову повернувся до медичного закладу.
Як розповів начальник Козівського райвідділу міліції Олег Демчан, проти затриманого порушили кримінальну справа за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває розслідування.

Чат із Василем Деревляним

Міліціонери викрили кримінальну «хімію» з пальним