Бучач – за Апостола і об’єднану опозицію

Поділитися

17 серпня у м. Бучачі відбулося представлення місцевій громаді єдиного узгодженого кандидата від об’єднаної опозиції по 166-му виборчому округу (до якого входять Монастириський, Бучацький, Теребовлянський та Гусятинський райони) – Апостола Михайла Володимировича.

Представив Михайла Володимировича, народний депутат України, В’ячеслав Кириленко, який охарактеризував його, як людину з чіткою громадянською позицією і закликав громаду надати йому свою підтримку.

Також на підтримку єдиного кандидата виступив голова Бучацької районної ради Михайлів Олег Михайлович, який коротко розказав про проблеми очолюваного ним району і закликав громаду Бучаччини «довіряти Михайлу Апостолу, так як самому собі» (прим. О. Михайлів – корінний бучачанин).

Кандидат у народні депутати М. Апостол звернувся до жителів та гостей міста Бучач із словами «Я маю честь представляти об’єднану опозицію в цьому окрузі. Адже, на сьогоднішній день є дві політичні сили, це партія влади, якій вдалося довести населення країни до зубожіння, та опозиція, яка створена для досягнення перемоги над діючим режимом. Об’єднана опозиція покликана скинути цю провладну, злочинну орду і змінити життя та добробут українців до рівня європейських країн.

Тому, 28 жовтня 2012 року, ми станемо перед вибором, який потрібно буде зробити свідомо покликом серця заради своїх нащадків.»

Підтримали патріотичний дух в сквері міста Бучач вокально-інструментальний ансамбль «Черемшина», який являється активним учасником та лауреатом української пісні у багатьох конкурсах і поціновувачами українського фольклору. Жителі та гості міста мали унікальну можливість насолодитися українською піснею у сучасній інтерпретації.

Серед присутніх також можна було зустріти народного депутата України Василя Деревляного, який не так давно пліч-о-пліч з Михайлом Апостолом та Олегом Михайліним, на підтримку Бучацької громади, став на захист роботи І.Пінзеля, Дияконських воріт, які представники діючої влади хочуть відібрати в громади Бучача під прикриттям демонстрації на міжнародних виставках. /2012/08/jak-u-buchachi-ljudy-ne-dozvolyly-pohrabuvaty-cerkvu-na-miljony-dolariv-ekskljuzyvne-video-ta-fotoreportazh/.

Також, слід нагадати, що на сайті інтернет-видання «Про все» проводиться опитування щодо кандидатів у народні депутати по 166-му виборчому округу: /2012/08/hto-je-liderom-u-5-vyborchyh-okruhah-na-ternopilli/.

http://terebovlia.net.ua

Петровський закликав чинити опір аграрному магнату

У Тернополі затримали тризубівця Ігоря Загребельного