Допоможіть розшукати підозрюваного у скоєнні пограбування!

Поділитися

    Нещодавно в обласному центрі по вулиці Вишнівецького було вчинено пограбування. На 45-річну тернополянку серед білого дня у під’їзді її будинку напав невідомий, зірвавши з шиї золотий ланцюжок з кулоном.
Зі слів потерпілої, зловмисник очікував її біля входу в під’їзд. На дверях стоїть кодовий замок, тому жінка вийняла ключі з сумки і відчинила. Саме в цей момент, коли жертва переступала поріг, зловмисник накинувся на неї ззаду, зірвав золоту прикрасу, штовхнув всередину під’їзду, зачинив двері і кинувся тікати. На жаль, зловмисникові з місця злочину вдалося зникнути.
    Уважно придивіться до фоторобота, складеного зі слів потерпілої. Якщо ви десь бачили схожого чоловіка віком 20-22 роки, зростом 170-175 сантиметрів, середньої статури з коротко стриженим темним волоссям, зателефонуйте до чергової частини Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ 27-12-30, сектору карного розшуку 52-61-58, 25-27-25, або 102 у будь-який підрозділ міліції.
Зловмисник був одягнений у чорну балонову куртку, сині джинси, через плече мав сумку темного кольору. Міліціонери будуть вдячні за будь-яку інформацію, анонімність гарантовано.

Майже на десять тисяч гривень обікрав приватний підприємець своїх сусідів – орендаторів гаражів

Розпочала роботу 43-я сесія Тернопільської обласної ради. 6-е пленарне засідання (пряма трансляція)