Майже на десять тисяч гривень обікрав приватний підприємець своїх сусідів – орендаторів гаражів

Поділитися

За декілька місяців, що потерпілі не навідувалися до гаражних приміщень, спритний бережанець всіма можливими способами тягнув чуже майно.
Із заявою про викрадення автокомплектуючих та інструментів до співробітників Бережанського райвідділу внутрішніх справ звернувся місцевий житель. Чоловік орендує на території колишнього заводу «Мікрон» гараж, та коли навідався туди, помітив, що зникло чимало майна. Невідомий крадій спокусився на автомобільні колеса, запчастини до двигуна, коробки передач, та деякий автослюсарський реманент.
Виїхавши на місце злочину, оперативники райвідділу встановили – проник невідомий зловмисник до чужого приміщення через сусідній гараж, відваживши металевий перестінок. Уже коли проводилися оперативні заходи, з’ясувалося, що від подібного роду крадіїв потерпіли ще двоє орендаторів. Зі слів начальника карного розшуку бережанської міліції Романа Комана, з інших гаражних приміщень також були викрадені запчастини. От тільки лиходій проник туди, зірвавши навісні замки.
Розшукувати злодія довго не довелося. Оперативні заходи вивили на слід місцевого приватного підприємця. 22-річний бережанець тримає на території того ж заводу автомийку. Але, вочевидь, бізнесменові замало було доходу від приватної справи, тож у вільний час никав територією у пошуках наживи. Гаражі привабили тим, що господарі до них навідувалися дуже рідко.
Ласого до чужого майна бізнесмена міліціонери затримали. Проти нього порушена кримінальна справа за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України.

Українські ювеліри створили найкоштовнішу в світі каблучку

Допоможіть розшукати підозрюваного у скоєнні пограбування!