Хто розікрав землі Тернопільського району: яка різниця між Бойком і Болєщуком та Деревляним і Дерев’яний?

Поділитися

Журналіст тернопільської інтернет-газети «Про все» в одному із сіл Тернопільського району почув цікаву байку, чому селяни не будуть голосувати за кандидата від опозиції – Володимира Бойка.

-Та той Бойко з Деревляним розікрали землі Тернопільського району,- розповів журналісту політично «підкутий» чоловік.

-Це як? – перепитав журналіст.

– Та після Помаранчевої революції той Бойко очолював Тернопільську райдержадміністрацію. А Деревляний до того, як стати нардепом, очолював земельний відділ. От і дерибанили,- повідав «правду» селянин.

– А ви в курсі, що народний депутат Василь Деревляний ніколи не працював у Тернопільській райдержадміністрації. Після помаранчевої революції він був народним депутатом України. А ось пан Дерев’яний і досі там працює. Це дві різні особи. А тернопільську райдержадміністрацію очолював не Володимир Бойко, а Володимир Болєщук . Бойко – юрист з партії «Батьківщина», який ніколи не працював в органах влади.

Крав Болєщук чи не крав землі? Правоохоронці поки мовчать, люди і політики з опозиційного табору дуже критично про нього відгукуються. З конфіденційних джерел «Про все» відомо, що неузгодженого кандидата він «Нашої України» Болєщука хочуть «прижучити» за земельний дерибан. У прокуратурі порушена справа за земельні махінації у Тернопільському районі у 2005-2010 роках. Перекваліфікувати справу і притягнути, за потреби, Болєщука – «як два пальці». Якщо буде неслухняним …

Біля будинку, що по вулиці Шпитальна,17, діти знайшли 8 тисяч гривень

Продавця «чар-зілля» впіймали на Бережанщині