Продавця «чар-зілля» впіймали на Бережанщині

Поділитися
    Наркоманія – чума ХХІ століття. Чомусь побутує думка, що спробувавши дурману раз, наркоманом не станеш. На цей гачок ловиться чимало охочих швидко покращити свій настрій. А далі розслабитися без допінгу вже не виходить. Щоб досягнути бажаного результату, необхідна щораз більша доза, починаються проблеми зі здоров’ям.

Як свідчить невтішна статистика, психотропні речовини найчастіше вживає саме молодь. Одні заради цікавості, інші – щоб не виділятися з компанії. А якщо є попит, то є і пропозиція. Тож збувальники «дурману» нерідко свою нелегальну торгівлю влаштовують там, де масово перебувають юнаки та дівчата. Гучна музика, запальні танці, випивка, тут як тут, і продавець «чарівним» зіллям.
З метою попередження та недопущення розповсюдження наркотичних засобів у розважальних закладах та місцях масового відпочинку громадян, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в Тернопільській області регулярно проводять комплексні оперативно – профілактичні заходи. Нещодавно на Бережанщині міліціонери затримали 36-річного чоловіка, який організував незаконний бізнес поблизу місцевого розважального закладу. У торгівця вилучили більше кілограма макової соломки. За даним фактом порушили кримінальну справу.

Хто розікрав землі Тернопільського району: яка різниця між Бойком і Болєщуком та Деревляним і Дерев’яний?

Микола Люшняк взяв участь у велопрощі із Монастириська до Зарваниці (фоторепортаж)