В Апостольському окрузі лунала українська пісня

Поділитися

Михайло Апостол розпочав виборчу кампанію з виступу у новому статусі, кандидата в народні депутати по 166-му виборчому округу у славетному місті Хоросткові, що в Гусятинському районі.

Разом з кандидатом в народні депутати, перед громадою Хоросткова, виступив голова фракції «Батьківщина» у Гусятинській районній раді – Любомир Лівель та народний депутат України В’ячеслав Кириленко.

Зустріч із громадою Хоросткова кандидат в депутати Апостол розпочав словами великого Кобзаря, генія слова, Тараса Григоровича Шевченка:

«А ми дивились, та мовчали,

Та мовчки чухали чуби.

Німії, підлії раби,

Підніжки царськії,

лакеї Капрала п’яного!

Не вам, не вам, в мережаній лівреї,

Донощики і фарисеї,

За правду пресвятую стать.

І за свободу.»

 Михайло Володимирович наголосив, що ці слова є актуальними у наш час, адже, «зіткнувшись з труднощами, багато людей понуро, опустивши голову, йде виконувати волю «заїжджих хазяїв». Важко протистояти цьому поодинці, не легко боротися, коли ми не разом. Багато чого можна стерпіти, але сьогодні у нас відібрали мову, применшуються життєві цінності і забувається молитва, якої навчила нас наша бабуся, а що ж далі?… Тільки об’єднавшись ми можемо бути вільними, з нами Бог, з нами правда, з нами перемога!»

І, як влучно зазначив, Любомир Лівель: «на стороні Об’єднаної опозиції освічені, талановиті люди, які готові боротися з армією заїжджих бездар.»

А допомагали підтримувати патріотичний дух на центральній площі м. Хоростків вокально-інструментальний ансамбль «Черемшина», учасники багатьох фестивалів української пісні, на чолі з художнім керівником – Пилипом Яночкіним.  На концерт прийшли чимало хоростківчан разом із сім’ями, а також гостей міста, щоб почути оригінальне виконання українських народних пісень та поспілкуватися із кандидатом у народні депутати Михайлом Апостолом.

Нагадаємо, на сайті інтернет-газети «Про все» проводиться опитування про підтримку кандидатів у народні депутати по округу №166 (до складу якого входять Монастириський, Бучацький, Теребовлянський та Гусятинський райони) і лідером опитування залишається Михайло Апостол із підтримкою понад 1000 голосів. (/2012/08/67-vyborciv-pidtrymujut-kandydata-v-deputaty-vid-objednanoji-opozyciji-apostola-myhajla-v-terebovli-husjatyni-buchachi-ta-monastyrysku/ )

Нарешті помиються усі тернополяни і в громадському транспорті зникне сморід

Ні пуху, ні пера!