Акція «Доброї Волі»

Поділитися

Хоча про погіршення екологічної ситуації говорять багато , але мало хто, щось робить для цього .Для глобальних змін питання треба ставити по-іншому, а саме: що я зробив для поліпшення стану навколишнього середовища? Якщо кожен із нас задумається про це і зробить щось корисне, уявіть, який колосальний ефект ми можемо отримати одразу.

Нагадаємо вам, що Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області 10 травня було зафіксовано факт скиду стічних вод, що призвело до масової загибелі риби та безпосередньо до забруднення усієї річки Серет .

Саме тому, яскравим прикладом для усіх жителів Тернопілля стало проведення екологічної акції «Доброї Волі» по очистці річки Серет, яка відбулася 15 вересня 2012 р. в районі с.В.Березовиця.

Акція несла екологічно – виховний напрямок,  основна ціль якого, залучити якомога більше свідомої молоді , громадян екологічних та патріотичних формувань місцевої молоді та місцевої влади, заохотити до участі в навчальному порядку на річці, яка протікає біля їхніх населених пунктів .Учасники акцій закликають бути небайдужими до нашої рідної природи, приводити в порядок джерела, які знаходяться в межах водозахисної смуги ,вичищати русло річки від заторів , прибирати берегову смугу від сміття.В процесі даного заходу також велася екологічно- просвітницька робота з місцевими жителями.

В акції брали участь Тернопільський обласний екологічний клуб «Каскад», козаки екологічного полку ім. Івана Богуна,  Державне управління  навколишнього середовища,  громадський рух автономний опір, Стрейбольний клуб Дельта- Форсе.  До даного дійства активно долучились голова та депутати селищної ради  Великої Березовиці.

Варто зазначити, що на допомогу проведення акції «Доброї Волі» прийшла  також і Державна екологічна інспекція в Тернопільській області, яка подбала про безпеку заходу та слідкувала за додержанням вимог природоохоронного законодавства.

Залишається сподіватись, що ця акція стане певним кроком для покращення нашого життя та економічного становища кожного пересічного українця.

Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців: проблеми, перспективи, рекомендації

На Тернопільщині ДВК формували 3 дні