Андрій Давиденко виступає за впровадження дотації селянам за здану продукцію

Поділитися
Народний депутат України, кандидат у народні депутати Андрій Давиденко виступає за впровадження дотації селянам за здану продукцію. Розробити відповідний законопроект та домогтися його прийняття – один з основних пунктів його передвиборної програми. Про це політик сказав в ефірі телеканалу TV-4.

«Як відомо, Тернопільщина є сільськогосподарською областю. Допомогти мешканцям села можна завдяки дотації на вироблену господарями продукції. Причому дотацію необхідно надавати не великим фермерським господарствам, а насамперед малим та селянам-одноосібникам. Це реальна підтримка зайнятості населення на селі і реальні робочі місця», – зазначив Андрій Давиденко.

Він також повідомив, що його передвиборна програма передбачає й інші заходи з підтримки села. Зокрема, це встановлення справедливої плати за оренду паїв, запровадження для орендарів паїв соціального внеску на розвиток села, впровадження програм «сільські дороги» та «сільська інтелігенція», а також відновлення діяльності підприємств з переробки сільгосппродукції. Для втілення цих завдань в життя політик має намір розробити відповідні законопроекти та домогтися їх прийняття Верховною Радою.

Нагадаємо, Андрій Давиденко балотується до парламенту по Теребовлянському виборчому округу №166, до якого входять також Бучацький, Монастириський та Гусятинський райони.

Щоб економіка Тернопільщини перестала бути депресивною, зовсім не обов’язково будувати тут підприємства-гіганти

Відеозвернення Юлії Тимошенко до українців і тернополян зокрема