Байка про Івана Стойка

Поділитися

Провладні кандидати по 167 виборчому округу у Чортківському, Борщівському та Заліщицькому районах вже рік як «товчуться» на півдні Тернопільщини, а толку з цього нуль

За даними соціологів бедриківські, чижмарі та чубаки взаємопоборюють один одного, тому з мільйонних витрат у них вийшов рейтинговий «пшик». Стойко випереджає Бедриківського на 7%, Чижмаря на 10%, а Чубака на 15%

Тому й взялася «владна команда» виживати з 167 округу Стойка, який за півтора місяця роботи, відколи його підтримала об’єднана опозиція, переплюнув їхні довгі старання.

Люди жартують, що концертами забавляють їх “яничарики”,  УЗД привозять для показухи, сам Бедриківський, який є сином запеклого заліщицького комуніста, навіть сорочку з червоної на синьо-жовту змінив та язик на мову .  Не допомогли  і закриті наради деяких самовисуванців в кабінетах голів райдержадміністрацій, і організовані поїздки до Києва, і перешіптування з окремими священниками.

Задумалися серйозно. Та й пустили брехню по районах… .Мовляв, Стойко зібрався зупинити свою кампанію, а на позачерговому з’їзді опозиція підтримає Бедриківського.

Іван Стойко лише сміється з такої побрехеньки та робить свою роботу: від села до села їздить на зустрічі із виборцями, не цурається жодної людини, всіх вислухає, розкаже своє бачення, чим може, тим допомагає.

– Тільки ви з нами відверто говорите,- кажуть селяни Стойку. «Провладні» кандидати приїзджають до нас з побрехеньками, як дбатимуть за нас, щось дарують і чекають, що ми дурні за них проголосуємо. Нехай самі себе підтримують. Ми – за опозицію, за правду!

Яке жахливе молоко продають у Тернополі!!! (відео)

Мельниченко вирішив помститися Об’єднаній опозиції за невиконання його вимог