Мельниченко вирішив помститися Об’єднаній опозиції за невиконання його вимог

Поділитися
Заяви екс-майора Миколи Мельниченка про те, що Юлія Тимошенко нібито причетна до вбивства Євгена Щербаня, є абсолютно абсурдними.
Про це заявив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Роман Забзалюк.
“Мельниченко вирішив таким дуже провокаційним чином помститися Об’єднаній опозиції за невиконання його вимог дати грошові кошти і надати йому місце в списку або забезпечити проходження в Раду по мажоритарному округу”, – заявив він.
За словами Забзалюка, в лютому-липні цього року Микола Мельниченко не раз виходив особисто на нього і на інших людей по мобільному телефону і електронній пошті з пропозиціями про обнародування записів, які, за словами екс-майора, повністю доводять непричетність Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня.
Більше того, сказав народний депутат, Мельниченко пропонував провести з цього приводу у Варшаві або Брюсселі прес-конференцію, на якій нібито він озвучить підбірку записів, які доводять пряме відношення до вбивства Щербаня президента Януковича, Кузьміна і ряду інших високопоставлених чиновників, що нині перебувають при владі.
“При цьому він постійно посилався на дуже скрутне фінансове становище і просив матеріальної підтримки, у тому числі допомогти йому повернути деякі грошові борги, які нібито існують у нього тут, в Україні”. – стверджує Роман Забзалюк.
За його словами, весною 2012 року між Мельниченком і окремими представниками БЮТ велися переговори щодо викриття нинішнього керівництва країни, яке має пряме відношення до резонансних вбивств, у тому числі Щербаня.
“У відповідь на його ініціативи я неодноразово пропонував йому передати нам хоча б частину таких матеріалів для того, щоб проаналізувати їх і прийняти відповідне рішення, у тому числі для вивченнях їх ТСК Верховної Ради, на створення якої ми наполягали. Але чомусь Микола так і не зміг передати вищезгадану інформацію, посилаючись на те, що йому потрібні фінансові кошти для розшифровки записів, і взагалі в Штатах він живе бідно і вимушений підробляти де попало”, – сказав депутат.
“Після спілкувань з Мельниченком я особисто для себе зробив дуже сумний висновок про те, що екс-майора більше цікавлять особисті преференції, ніж розуміння того, що Україну окупували і грабують відверті представники кримінального світу”, – зазначив Роман Забзалюк.
Крім того, народний депутат навіть одну з телефонних розмов з Мельниченком.
“Пам’ятаю, якось в одній з телефонних розмов з ним, я його запитав: “Микола, для мене особисто як громадянина це дуже важливо, у тебе точно є матеріали, які доводять причетність до справи по вбивству Щербаня нинішнього керівництва країни”? Відповідь була дуже несподіваною: “Та у мене стільки матеріалів, що їх усіх просто змете. Я оприлюдню записи, на яких Азаров неодноразово попереджав Кучму про те, що Янукович це бандит, від якого потрібно позбавитися, бо він небезпечний і має відношення до загибелі Щербаня і інших. Ти, Роман, передай своєму керівництву, що зі мною потрібно дружити. Я вже не прошу місце у вашому списку, але один з округів в Києві вони зобов’язані мені дати, інакше…”, – передав розмову Забзалюк.
“В результаті, після ось такого латентного шантажу, постійних вимог грошей і фактично не надання хоч би частини матеріалів, які переконали б нас в їх об’єктивності і його чесності, було вирішено призупинити з ним спілкування. А ось «регіонали», судячи з усього, не гребують нічим”, – сказав народний депутат.
Крім того, Роман Забзалюк зазначив, що під час розмови з Мельниченком той стверджував, що “Юлію Тимошенко просто по «безпрєдєлу» знищує бандитський режим Януковича”.

Байка про Івана Стойка

У “Шаленому тижні” жартували над уродженцем Тернопілля (відео)