Чому журналісти «За Збручем» приплели лісівниче свято до політики?

Поділитися

Щороку у третій тиждень вересня вся лісова галузь святкує своє професійне свято – День працівника лісової галузі. У лісівників це свято асоціюється зі своєрідною здачею екзамену, адже щороку Державне агентство лісових ресурсів України нагороджує кращих з кращих грамотами та відзнаками.

Цьогоріч святкування Дня працівника лісу на Тернопіллі відбулося у навчально-оздоровчому комплексі «Калина», що у Дружбі на Теребовлянщині, де вітання від начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігоря Попадинця приймали Бучацьке, Тернопільське та Чортківське держпідприємства лісового господарства. На святі був присутній також перший заступник голови Тернопільської ОДА Микола Головач, а також голова Гусятинської районної ради Надія Хоптян, які побажали присутнім лісівникам і далі працювати на благо нашого краю, примножуючи й охороняючи найцінніший його скарб – наші ліси, а також вручили грамоти-подяки за сумлінну працю лісівникам Копичинського та Гусятинського лісництва ДП «Чортківське лісове господарство» та працівникам природного заповідника «Медобори».

Ігор Попадинець, виступаючи на святі, зупинився на тому, чого досягнуто за вісім місяців 2012 року та висловив слова подяки працівникам за те, що незважаючи на непростий економічний час, лісова галузь Тернопільщини тримається на плаву. Також Ігор Миколайович подякував лісівникам-ветеранам, які завжди приходять, аби розрадити та дати настанову молодому лісівничому поколінню. А молодим працівникам лісової галузі Тернопілля начальник Тернопільського облуправління лісового та мисливського господарства побажав наполегливої праці та нових досягнень та здобутків. У кінці святкової зустрічі Ігор Попадинець вручив найкращим лісівникам грамоти від Державного агентства лісових ресурсів України та Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.

P.S.: На святі не були присутні журналісти інтернет-видання «За Збручем». Тому склалося враження, що той, хто написав невеличку замітку у три рядки про те, що кандидат у народні депутати Надія Хоптян, яка є головою Гусятинської районної ради і нібито роздавала по 100 гривень у конвертах для лісівників, які нібито зібрали з тих же лісівників, видав бажане за реальне, або іншими словами написав інформацію зі стелі.

Неприємним є те, що інформацію про святкування Дня працівника лісової галузі журналісти видання «За Збручем» вивернули у політичний фарс. Розуміючи, що зараз передвиборчий період, деякі журналісти, аби додати популярності своїм виданням, підкидають інформацію подібного характеру. Шановні колеги по перу, звертайтесь за інформацією у прес-службу і дотримуйтесь, будь ласка, елементарної журналістської етики. Не публікуйте своїх виданнях недостовірної і нічим не підкріпленої інформації.

Прес-секретар Тернопільського обласного управління

 лісового та мисливського господарства

Марія САБАН

Наскільки примітивно відзначать в Тернопільській області 70-у річницю утворення Української Повстанської Армії

Що цікавого можна переглянути в тернопільському кінопалаці?