Кременецька залізнична колія піде з молотка?

Поділитися

Об’єкт державного майна для здійснення вантажних та пасажирських перевезень – під’їзну залізничну колію станції Кременець – має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.

Загальна довжина колії – 1 800 м, місцезнаходження (адреса балансоутримувача) – Тернопільська область, Кременецький район, м. Кременець, вул. Березина, 77к. Максимально можливий строк оренди  – 1 рік.

Заяви про оренду даного об’єкту приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення (по 19.09.2012 р.) за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 603, РВ ФДМУ по Тернопільській області. Заяви подаються в окремому конверті з написом „Заява про оренду” із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди. У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України „Про оренду державного та комунального майна”.

Детальну інформацію щодо об’єктів оренди можна отримати в РВ ФДМУ по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті „Відомості приватизації” (№ 36 від 05.09.2012 стор.21).

 

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

Ярослав Джоджик закликає Табачника проявити ревність і у відстоюванні інтересів українців

У Тернополі 7,5 тисяч безробітних. Офіційно. А насправді?