Київська молодь копала «Табачника», «Колесніченка» та «Азарова»

Поділитися

Після акцій у Запоріжжі, Луганську, Чернігові, Одесі та Харкові, копняками «виганяли регіоналів» і у столиці. Організатори заходу, активісти ГІ «Оновлення країни» та ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» принесли на акцію, що проходила у парку Шевченка, манекен із зображеннями відомих регіоналів: Януковича, Азарова, Табачника, Попова, Кернеса й Колесніченка та запропонували всім бажаючим дати їм копняка. Акція проходила в рамках всеукраїнської кампанії «Дай копняка регіоналам».

Незважаючи на те, що деякі перехожі боялися в присутності журналістів і камер «копнути» Табачника або Колесніченка, охочих продемонструвати своє відношення до влади знайшлося чимало, найбільшу активність проявляла молодь, яка поставилася до завдання з великим ентузіазмом.

«Впевнений, що більшість українців зрозуміли, що приховується під обіцянками «покращення»  від цієї влади. Особливо це стосується студентів, які вже протягом довгого часу вимагають відставки міністра-українофоба Табачника, але влада не бажає чути молодь, тому ми вважаємо, що настав час викинути Партію з регіонів з української політики!», – говорить співорганізатор акції Сергій Пархоменко.

Активісти також закликали  громадськість фіксувати всі протиправні дії збоку представників влади та поширювали інформацію про ініціативу координатора ГІ «Оновлення країни» Андрія Левуса про заборону діяльності Партії регіонів.

Нагадаємо, символічний початок кампанії «Дай копняка регіоналам» покладено Андрієм Левусом, який копняком вигнав керівника фракції Партії регіонів в Тернопільській облраді Павла Федика з Народного віча в Зборові в серпні цього року.

Віталій Максимов: «Для мене найважливіше – спілкування з людьми»

Сесія Європейського молодіжного парламенту відбувається в Тернополі