Микола Люшняк – кращий господар на Теребовлянщині!

Поділитися

Кандидат у народні депутати Микола Люшняк виконав свої обіцянки перед жителями сіл Бурканів та Золотники Теребовлянського району. Два роки тому, беручи в обробіток землі громади сіл він пообіцяв відновити сільську каплицю. Старожили добре пам’ятають як після Другої світової війни вночі за допомогою вибухівки знищили святиню. З того часу мріяли, про її відновлення. Тому закладення першого каменю під будівництво стало справжнім святом у селі. «Ми відтворюємо місце, біля якого люди будуть йти і молитися, таким чином вся громада буде отримувати Боже благословення. Сьогодні дуже нелегкий час. Ви бачите, що робиться в нашій державі: у нас крадуть мову, хочуть вкрасти землю, хочуть цей народ роз’єднати. Але сьогодні ми всі тут є прикладом того, що це зробити не вдасться нікому» – сказав кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 166 Микола Люшняк.

Також Микола Люшняк вручив громаді проектну документацію на газифікацію села. З дня створення підприємства «Золотники-Агро» люди довірилися його засновнику зі своїми бідами. Наболілою була проблема газифікації. А після того, як підприємство виконало свої обіцянки, старожили зізнаються, починають знову вірити людям. Кажуть, такого доброго господаря на їхніх землях ще не було. «Добрий, дуже добрий господар пан Микола – каже жителька Бурканова Богдана Сивульська. – Ми віддали йому в обробіток всі наші землі, і жодного разу про це не пошкодували. Моєму батькові вже 80 років, і я рада з того, що нарешті він зможе зігрітися взимку без важкої праці».

Після двох років праці на полях підприємство прозвітувало перед громадою села про виконану роботу і досягнення. Виконуючий обов’язки директора підприємства «Золотники-Агро» Матвій Палихата пригадує, як під час заснування підприємства взяли в обробіток землі, які роками не оброблялися. «За два роки ми вклали в це підприємство свою душу, багато праці, тому сьогодні – маємо результат, підприємство на четвертому місці за врожайністю в районі. І це ще не найвищий показник. Ми працюватимемо над тим, щоб з кожним роком наші врожаї були все кращими» – каже Матвій Палихата.

Окрім досягнень на підприємстві «Золотники-Агро», є позитивні зміни і в селі Золотники. Сільський голова Золотників Володимир Рудик каже, за весь час співпраці у допомозі селищу аграрії не відмовили жодного разу: «Допомагають в соціальній сфері: дитячому садочку, клубу, пожежній команді, сільській школі музичній школі, яка працює на території сільської ради. Також велику увагу приділяють розвитку спорту, дбають про наше молоде покоління».

Кожного року зі збільшенням врожайності на полях – збільшується і пай, який отримують люди. Такий принцип роботи підприємства «Золотники-Агро». «Ми стараємося бути лояльними до людей, які довірили нам свої землі. Ми з пошаною і любов’ю їх обробляємо і ділимося з людьми цими врожаями». – каже кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 166 Микола Люшняк.

Як підсумок успішної роботи на полях підприємство «Золотники-Агро» влаштувало для сільської громади Свято обжинку. Учасники концерту зізналися, не пам’ятають, щоб у сільському клубі було так радісно. Особливим гостем свята був квартет «Акорд». «Многая літа!» для всіх жителів села у виконанні колективу зворушила людей до сліз.

Сайт «Батьківщини» поширює брехню

Кость Бондаренко: Представляємо інформаційні зведення аналітиків Фонду “Українська політика” з регіонів України