Наливайченко: «УДАР» захистить вибір кожного українця

Поділитися

Партія «УДАР» боротиметься з фальсифікаціями волі виборців і захистить вибір кожного українця. Про це кандидат у народні депутати від партії «УДАР» Валентин Наливайченко заявив під час візиту до міста Рівне.

Політик наголосив, що чинна влада налаштована на фальсифікацію волі виборців. «Вони не допустили «УДАР» в комісії, обмежують доступ нашій політичній силі до ЗМІ, призначають у комісії державних службовців, чиновників з місцевих адміністрацій. Керівники місцевої влади очолюють виборчі штаби Партії регіонів та її сателітів. Влада вирішила, що комісії – це їхня приватна власність», – сказав Наливайченко.

Політик наголосив, що «УДАР» розгортає діяльність з протидії фальсифікацій виборів, зокрема, відкриває приймальні правового захисту, де громадянам допоможуть захистити свої права.

Наливайченко також зауважив, що «УДАР» звернувся до урядів Канади та США та до ОБСЄ з проханням розгорнути місії міжнародних спостерігачів на парламентських виборах.

«29 жовтня всі, хто наважився порушити закон, будуть притягнені до відповідальності. Ми складемо список фальсифікаторів і разом з людьми зберемо  доказову базу.  Ми не самі в цій справі – ми співпрацюємо з рухом «Чесно», з Комітетом виборців України, а головне – з місцевими громадами, і закликаємо приєднатися до цієї справи наших партнерів по опозиції», – заявив Наливайченко.

Після Мальти, у 2016 році, делегати 20 духовних центрів Європи завітають до Зарваниці

Батько кандидата у депутати Бедриківського ще місяць назад був другим секретарем Заліщицького райкому Комуністичної партії України