ОУН закликає не віддавати жодного голосу регіоналам, комуністам та їх агентам

Поділитися

Провід Організації Українських Націоналістів (бандерівців) поширив заяву, в якій закликає українців обов’язково прийти на виборчі дільниці та проголосувати за українських патріотів і не віддати жодного голосу за представників Партії регіонів, комуністів та їхніх агентів, запобігти фальсифікаціям народного волевиявлення.

«Голосуйте тільки за тих, хто не лише словом, але й конкретними справами довів свою відданість національній ідеї, ідеалам правди і добра, свободи і справедливості. Оцінюючи кандидатів, застосовуємо критерії Дмитра Донцова щодо провідної верстви: «шляхетність», «мудрість», «мужність», адже шляхетного не підкупиш, мудрого не обдуриш, а мужнього не залякаєш», – йдеться в заяві.

ОУН також закликає патріотичні сили до максимальної консолідації і визначення найрейтинговішого кандидата в кожному окрузі та його спільної підтримки.

Бандерівці наголошують, що «від усвідомленого вибору будуть залежати: якість і доступність освіти для нашої молоді; перспектива на працю та її достойну оплату; захист історичної правди, рідної мови, свобода слова і дотримання людських прав; добробут родини і національна безпека; економічний розвиток і подолання корупції та злочинності».

«Єдине, що може змести антинародний режим, це наша активність та тверда громадянська позиція. Приведемо у Верховну Раду нові патріотичні сили, які розпочнуть процес очищення країни, захистять національну державність та спрямують її на європейський шлях розвитку», – наголошується в заяві ОУН(б).

Азарову і Богатирьовій вже написали про знищення в Заліщиках санстанції

Янукович побалував Степана Барну. “Балуваний” каже, що “презика” “нагнула” опозиція