П’ять відповідей Чайківському

Поділитися

Останнім часом провладний кандидат по Зборівському виборчому округу Іван Чайківський розпочав кампанію дискредитації єдиного свого реального конкурента від опозиційних сил Володимира Петровського. Одним із яскравих прикладів брудної війни прихованого регіонала є замовний матеріал, опублікований на кількох тернопільських сайтах під назвою «П’ять запитань до Володимира Петровського, на які він не знайде відповіді». Про замовний характер цього матеріалу штаб Петровського повідомили самі ж  журналісти.  Володимир Петровський ніколи не уникав відповідей на будь-які питання і зараз дає чіткі відповіді.

1. Чи може «побратим-товарищь» випускника спецшколи ФСБ відстоювати інтереси України? (Заява народного депутата Ярослава Джоджика в «Новій Тернопільській газеті»)

Відповідь: Ніхто з моїх побратимів не закінчував спецшколи ФСБ. Згадана стаття є плодом хворої уяви.  Її оприлюднення – це реалізація клюєвського плану з розколу опозиційних сил.

2. Як може вчитель російської мови захищати українську мову? (Валентин Наливайченко за освітою вчитель російської мови.)

Відповідь: Валентин Наливайченко закінчив Київський університет    ім. Тараса Шевченка з відзнакою за фахом викладача та референта – перекладача англійської мови. Крім цього, він отримав фах викладача російської мови як іноземної. Про Наливайченка слід судити за вчинками – вигнав ФСБ з Криму, депортував з України Затуліна і Лужкова, зловив на гарячому банду шпигунів з ФСБ, відкрив історичні архіви та довів до переможного судового процесу справу по Голодмору, спіймав вбивцю журналіста Георгія Гонгадзе. Автори цих «питань» та їх замовник зробили щось більше для України?

3. Чому коли отримував зарплату від Януковича мовчав, а зараз – «Досить терпіти владу бандитів!»?

 (Чи може він має на увазі Тернопільську обласну раду, депутатом якої є, і до сих пір не вийшов з фракції «Наша Україна», хоча втік з цієї партії)

Відповідь: Я отримував зарплату як держслубовець не від Януковича, а від платників податків, тобто від усіх громадян. На посаді залишився на численні прохання патріотичної громади Бережанщини, яка вважала, що я й далі захищатиму її інтереси, навіть при новій владі.  На посаді заступника з гуманітарних питань я продовжував політику Івана Гавдиди – підтримував молодіжні виховні табори, фестиваль «Лисоня», захищав українські цінності в освіті та культурі. Жодного антиукраїнського кроку у виконавчій владі не зробив, більше того я впливав на те, аби не реалізувалися на території Бережанського району окремі антиукраїнські рішення діючого режиму. Смішно чути це питання від штабу Чайківського, який у 2010 році на виборах потрапив до Тернопільської районної ради як висуванець Партії регіонів і перебував у цій фракції до липня 2012 року.

4. На чию користь працює «Українська справа», яка робить спроби рейдерського захоплення українських підприємств?

(Псевдоюристи прикриваються громадами сіл і міст Західної України)

Відповідь: Рейдерське захоплення – це зміна прав власності на підприємстві через судові рішення. Той, хто звинувачує «Українську справу» у цьому є малограмотною та інтелектуально обділеною людиною. Попрошу Вас, перед тим як задавати такі безглузді запитання, принаймні прочитати  шкільний підручник з правознавства. «Українська справа» захищає право мешканців сіл Настасів та Великй Ходачків на безпечне життя. Детальніше про це читайте на http://zz.te.ua/yak-chajkivskyj-dbae-pro-lyudej-i-selo-zvernennya-hromady/

 

5. Як може людина, яка довела до банкрутства і ліквідації не одне підприємство, розбудувати економіку України чи будь-якого району Тернопільщини?

(де ділися створені і очолювані Петровським ТОВ «ВКФ Рутенія» та МП «Савана», які орендували в односельців 200 га землі?)

Відповідь:  З 1999 по 2004 рік  я дійсно був директором згаданих підприємств. Односельці були задоволені співпрацею з нашими підприємствами. У зв’язку з переходом на державну службу  припинив підприємницьку діяльність. Це вимога законодавства і моя принципова позиція.

 

Як Олійнику шиють компромат

15 вересня, в 11 ранку, поблизу пам’ятника Незалежності України в Тернополі пластуни вручать Залізний Хрест сім’ї загиблого Івана Гавдиди