Як Олійнику шиють компромат

Поділитися

На одному із місцевих інтернет сайтів, наближених до Олексія Кайди, вирішили «проаналізувати» найімовірніших конкурентів свого патрона. Віталія Максимова називали  екс-міліціянтом, мимохідь згадали про інших претендентів. Але найбільше зачепили Юрія Олійника. Очевидно, що вся ця «аналітика» зводилася до того, щоб закидати компроматом саме його, як найбільш вірогідного конкурента Кайди на виборах.

До того ж, Олійник обійшов у народному голосуванні, проведеному днями в Тернополі, балакуна про патріотизм — Кайду, який в області зробив хіба дуже «патріотичну» справу – вибив із бюджету краю 2 млн. грн., які мали б піти для дитячих садків, шкіл, лікарень, і купив сміттєсортувальну лінію, що досі ржавіє десь на Львівщині. Люди зрозуміли, що говорильня лже-патріотів нічого, окрім стрясання повітря, не несе.

Напевно, це дуже заїло кайдиних «аналітиків». Чим можна Олійника скомпроментувати? Звичайно, «прив’язати» його до влади, до Федика, до Хоптяна, до Християнсько-демократичної партії, з якої Олійник уже давно вийшов і пояснив тернополянам чому.

Регіонали хочуть розправи над Петровським

П’ять відповідей Чайківському