Податківці Тернопільщини з початку року розглянули 43 запити на публічну інформацію

Поділитися

До органів державної податкової служби Тернопільської області протягом 8 місяців 2012 року відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” надійшло 43 інформаційних запити, в т.ч. до ДПС у Тернопільській області – 20, Тернопільської ОДПІ – 10, ДПІ у Підволочиському районі – 5, ДПІ у Чортківському районі – 4, Бучацької МДПІ – 2, Борщівської МДПІ – 1 та Козівської МДПІ – 1.

За формою подання 39 запитів надійшло поштою, 2 – телефоном та 2 – електронною поштою.

Щодо категорії запитувачів, які письмово зверталися до податкових органів області, то 28 запитів надійшло від фізичних осіб, 11 – від юридичних осіб та 4 – від інших органів виконавчої влади як розпоряднику інформації.

У своїх запитах на інформацію запитувачі насамперед цікавляться реєстраційними даними суб’єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про проведення перевірок СГД, кількістю платників податків. Також у запитах порушуються питання щодо стану розрахунків з бюджетом, адміністрування та сплати податку на додану вартість, єдиного податку та податку на доходи фізичних осіб.

За результатами розгляду фахівцями податкових органів області 36 запитів задоволено та надано вичерпні відповіді. 3 запити на інформацію надіслано належним розпорядникам інформації, у володінні яких вона знаходиться, з одночасним повідомленням про це її запитувачів. По 4 запитах на інформацію було надано відмову через те, що запитувана інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом .

Нагадуємо, що запити на публічну інформацію, розпорядником якої є ДПС у Тернопільській області, можна подавати:

  • на поштову адресу:

Державна податкова служба у Тернопільській області

вул.Білецька,1

м. Тернопіль

46003

  • на електронну адресу: publicinfo@rsta.tr.ukrtel.net.;
  • факсом: (0352) 43-46-02;
  • за телефоном: (0352) 43-46-33.

Запит може бути поданий особисто до сектору забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян ДПС у Тернопільській області (каб.720), в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю з 09.00 год. до 13.00 год. та з 13.45 год. до 18.00 год. (у п’ятницю – до 16.45 год.)).

 

Сектор забезпечення доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян ДПС у Тернопільській області

Протягом січня-серпня 2012 року до податківців Тернопільщини звернувся 281 громадянин

Іван Стойко уважно слухає