Представники від «Свободи» у Підволочиську порушують опозиційні домовленості

Поділитися

Голова Підволочиської районної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Олександр Макогнюк заявив про зловживання з боку представників ВО «Свобода». Зокрема він повідомив, що вони самовільно зривають афіші про заходи, що організовує «УДАР» у районному центрі.

«Напередодні візиту лідерів об’єднаної опозиції – Олега Тягнибока та Арсенія Яценюка, активісти «Свободи» позривали «УДАРівські» банери, – розповідає пан Олександр. – Ми їх наклеїли наново, однак 9 вересня, в день приїзду представників опозиції, я став свідком того, як «свободівець» знову зриває банери. Робив він це у присутності свідків. Активіст «Свободи» Олег Тимошик свою вину визнав і стверджував, що зробив це з власної ініціативи, а не через вказівку «згори». Свої зловмисні дії він здійснював на мості, що знаходиться на центральній вулиці Данила Галицького».

Пан Олександр обурений такими діями «свободівців», оскільки подібне трапляється вже не вперше. Однак представники опозиційної сили вперто відмовляються від своєї причетності до знищення банерів «УДАРу».

Розвідка боєм у Тернополі

Свої накази на майбутню депутатську роботу Віталію Максимову передали вчителі, художники, енергетики та робітники підприємств