«УДАРівець» Віталій Максимов передав для голови ОДА персональний квиток на «повільний поїзд»

Поділитися

Партія «УДАР» на всеукраїнському рівні підтримала кандидата у депутати по мажоритарному округу м. Тернополя Віталія Максимова в його ініціативі змусити владу повернути нашому місту скасовані нічні поїзди.

Активісти партії Віталія Кличка у всіх областях країни розпочали акцію «Не економте на людях!», під час якої збирають підписи під зверненням до влади. «Зручно має бути людям, а не чиновникам-бізнесменам. Вимагаємо враховувати інтереси людей під час формування графіку руху поїздів!» – йдеться у зверненні. Станом на 13 вересня тільки у Тернополі було зібрано вже декілька тисяч підписів. Того ж дня активісти обласної організації партії «УДАР» на чолі з її головою Ігорем Побером та ініціатором акції Віталієм Максимовим пікетували обласну державну адміністрацію.

Ще на початку літа Віталій Максимов став першим (і досі – єдиним) тернопільським політиком, котрий підняв питання повернення жителям міста скасованих «Укрзалізницею» нічних потягів до Києва та Харкова. На сьогодні ні голова обласної адміністрації, ні голова обласної ради, які мали би вирішувати цю проблему, так і не відреагували на звернення «УДАРівця».

– Скасування нічних потягів через Тернопіль – це перший крок до знищення нашої області, – пояснив Віталій Максимов учасникам пікету. – І Валентин Хоптян, і Олексій Кайда добре знають, що вже наступного року Тернопільщина буде ліквідована як область внаслідок адміністративно-територіальної реформи. Саме тому вони дозволяють нинішній владі поступово готувати нас до знищення. І скасування поїздів, і скорочення медичних закладів та установ, і навіть відсутність будь-яких кроків місцевої влади щодо відновлення роботи аеропорту – все це говорить тільки про одне: у столиці нашу область вже витирають із карти України. Якщо сьогодні ми не відправимо цю владу у безвість, завтра вона відправить туди усіх тернополян!

Представнику облдержадміністрації, який вийшов до пікетувальників, Віталій Максимов вручив імпровізований квиток на потяг до Києва на ім’я Валентина Хоптяна. «Відправлення: негайно! Ціна: безцінний! Поїзд: Тернопіль – Київ повільний! Прибуття: коли приїде!» написано у квитку. Кандидат від «УДАРу» також повторно вручив своє звернення до голови облдержадміністрації із закликом допомогти повернути тернополянам скасовані потяги. «На попереднє своє звернення, надіслане ще місяць тому, я досі відповіді не отримав», – пояснив представнику ОДА Віталій Вікторович.

Тим часом у понеділок, 10 вересня, близько 60 представників «Укзалізниці» із різних областей України розпочали пікетування Міністерства інфраструктури. Основними їх вимогами є збереження робочих місць, припинення прихованої приватизації «Укрзалізниці», повернення доступних нічних потягів, забезпечення належних умов праці для робітників. Також пікетувальники хочуть привернути увагу громадськості до надзвичайно високого рівня корупції, розкрадання бюджетних коштів та некомпетентного керівництва «Укрзалізниці».

www.maksymov.com.ua

На фото: Віталій Максимов передає своє звернення та імпровізований квиток представнику В. Хоптяна

Андрій Давиденко виступає за декомунізацію України

Врятуй ТВі!