В Україні стартувала кампанія <<Дай копняка регіоналу!>>

Поділитися

Запоріжжя стало першим містом, де відбулася акція в рамках всеукраїнської кампанії  «Дай копняка регіоналу!».
Під час заходу, що проходив в одному з міських парків, представники Громадської ініціативи «Оновлення країни» майже годину ганяли копняками вдягнутого у синьо-білий шалик молодика, що символічно уособлював представника правлячої партії. Інші учасники акції роздавали листівки з інформацією про ініціативу координатора «Оновлення країни» Андрія Левуса щодо заборони діяльності Партії регіонів та створення відповідної Громадської комісії.

«Запоріжці дуже позитивно поставилися до нашого перфомансу, підтвердивши, що всіх вже давно дістало таке «покращення». Це не останній захід у нашому місті, адже ми плануємо донести до найбільшої кількості людей гасло нашої кампанії «Копняка – регіоналам! Жодного голосу – владі!», – заявив координатор ГІ «Оновлення країни» у Запоріжжі Дмитро Харьков.

Нагадаємо, що нещодавно під час проведення патріотичного віче у Зборові на Тернопільщині, координатор «Оновлення країни» Андрій Левус копняком прогнав главу фракції Партії регіонів в Тернопільській облраді. Пізніше Левус направив звернення до Генеральної прокуратури України та Міністерства юстиції України з вимогою внести до Верховного суду України подання про заборону Партії регіонів, як такої, що своєю діяльністю порушує Закон України «Про політичні партії в Україні» та Конституцію України.

Громадські організації Тернопільщини підтримують Олексія Кайду

Розрахунок подає, навіть якщо діяльності не здійснює